vesti

Kafana Balkanika - uvek pravi izbor.

Za sve prave ljubitelje kafane pravi izbor za izlazak ovog vikenda jeste kafana Balkanika. Pored izuzetno pristupačnih cena, očekuje vas zaista spektakularna atmosfera, uz najbolji muzički program u gradu i dosta dobrog raspoloženja.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Stalni gosti kafane Balkanika znaju – dobar provod nikada ne izostaje. Ovog petka 20. decembra upravo najbolji provod u gradu pružiće vam Tabu Band i Marija Galić Solaja. Već smo dosta govorili o ovom izvanrednom sastavu koji iz nedelje u nedelju postaje sve bolji. Sudeći po njihovim prethodnim nastupima, ukoliko želite da iskusite pravi spektakl posetite kafanu Balkanika ovog petka.

Samo dan nakon Tabu Band-a i Marije Galić Solaje, u subotu 21. decembra, samo za vas u kafani Balkanika nastupa fantastični Filip Mitrović. Filip Mitrović je postao poznat široj javnosti nakon učešća u prvoj sezoni šou programa "Prvi glas Srbije", a sada ga znaju i po tome što gde god da nastupa dovede atmosferu do usijanja.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Od nedavno otvorena i nedelja u kafani Balkanika ispostavila se kao izvanredan potez kada je vaš provod u pitanju. U nedelju 22. decembra u kafani Balkanika za vaš provod pobrinuće se Slobodan Miletić i Gošća Iznenađenja.

Koji god dan da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati. Uostalom, možete se uveriti i sami da je u ovoj kafani provod uvek neponovljiv. Galerija fotografija portala beogradnocu.com krije najbolje dokaze provoda u kafani Balkanika. Naši fotografi se uvek rado provode u ovoj kafani, pa tako i beleže najinteresantnije momente vrhunskog prestoničkog provoda.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Da ne biste propustili najbolji boemski provod ovog vikenda, rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveni provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com