vesti

Kafana Fenjer otvara četvrtak za sjajan provod.

Zbog velikog interesovanja, ove nedelje vaša kafana Fenjer otvara još jedan dan provoda - četvrtak!
Od 24. oktobra  pa nadalje, svakog četvrtka, samo u kafani Fenjer moći ćete da uživate u fantastičnom Miami Band-u i mnogim iznenađenjima koja će vas oduševiti.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Najveći krivac za vaše odlično raspoloženje u Fenjeru biće promotivna akcija rakije!
Slatka i jaka, onakva kakva baš treba da bude, domaća dunja i kajsija, za samo 100 dinara! Pa ko voli nek izvoli. A sigurni smo da volite, zato nemojte mnogo čekati, već pravac kafana Fenjer i sjajan provod do sitnih sati!

Fenomenalni Miami Band impresioniraće vas svojim umećem sviranja i učiniti da se opet iznova vraćate u kafanu Fenjer. Ovaj bend koji je na sceni još od 2007. godine, odlično svira sve muzičke žanrove i svojim osobenim šarmom i vrhunskim umećem stvara fantastičnu atmosferu na svakoj žurci. U to se možete uveriti i u ovaj novootvoreni četvrtak samo u kafani Fenjer.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Za vikend nema stajanja. Već u petak na istom mestu čeka vas orkestar bend “4 za Groš” koji ne smete propustiti. Ali to nije sve! Dobra muzika ide odlično uz dobro piće, a samo u petak u kafani Fenjer, rešili su da iznenade svoje goste i vaš džep, pa će tako flaša domaćeg crnog vina (1l) koštati samo 790 dinara!

U subotu se dobro pripremite za đuskanje do jutra , jer vas čeka jedinstveni Absolute Band. Samo za prave kafanoljupce i one najizdržljivije – u kafani Fenjer.

U ovoj “Boemskoj Rapsodiji” od samog otvaranja apsolutno sve je podređeno vašem najboljem provodu, jer u kafani Fenjer svaki gost je važan i poseban, a ono što je najbitnije jeste njihovo zadovoljstvo i uživanje.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Osoblje kafane vam poručuje: “Svi ste dobrodošli... da zajedno igramo, plešemo, pevamo i pijemo!”
Rezervacije za četvrtak kao i za ostale dane u kafani Fenjer možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

U iščekivanju najnovijeg četvrtka u kafani Fenjer, pogledajte našu galeriju fotografija i videćete kako izgledaju najbolje prestoničke noći.

 

beogradnocu.com