vesti

Kafana Fenjer poklanja vama.

Ove nedelje vaša omiljena kafana radi samo zbog vas – Fenjer opet pali svoja svetla i sprema vrhunski provod. Ako ste za izlazak u toplom ambijentu drvenog enterijera i kariranih stolnjaka, uz širok asortiman pića i prijatno osoblje obučeno u šerife i njihove zarobljenike, kafana na vodi – Fenjer, mesto je koje će i najmirnije goste naterati u igranku na stolovima.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Za sve vas koji slavite, tugujete, lumpujete. Za sve one koji traže utočište, ljubav, muziku i najbolji provod. Kafana Fenjer u Beogradu svojim gostima pruža maksimalno uživanje u svim čarima boemskog života. Samo sutra,u petak, 20. decembra, u Fenjeru će za muziku biti zadužen neizostavni bend koji žari i pali svakog petka i sa svojom šarmantnom pevačicom pravi totalno ludilo – Bend “4 za Groš”!

Naravno, i tada sledi poklon i izbor za najveseliju devojku. Poklon već svi znamo šta je - himna kafane Fenjer, koju će muzičari odsvirati specijalno za nju, kao i šišanje, feniranje i manikir u kozmetičkom salonu. Dakle, sve što jednoj dami treba. A kao šlag na tortu dobija i besplatnu turu pića za celo njeno društvo! To ima samo kafana Fenjer!

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Međutim, to nije sve! Ukoliko ste se verili, dobili dete, proslavljate momačko ili devojačko veče, rođendan ili bilo kakvu proslavu vama dragu u kafani Fenjer, kuća će vas častiti poklonom iznenađenja! Neviđeno!

Sutradan, u subotu, veče u Fenjeru začiniće fenomenalni Absolute Band koji će napraviti izuzetnu atmosferu i provod koji ćete dugo pamtiti, kako to inače i biva u kafani Fenjer.

Ova oaza hedonizma je mesto okupljanja, druženja, sastajanja i rastajanja, mesto gde se deli radost i tuga sa onima koji su nam ili nisu uopšte bliski. Mesto koje oživljava duh Beograda, onog starog Beograda, kada nisu postojali kafići, klubovi, barovi… Mesto dobrog provoda i još bolje rakije. Kafana Fenjer je vaše mesto za pre i posle svega! Ne propustite! Osoblje kafane vam poručuje: “Svi ste dobrodošli... da zajedno igramo, plešemo, pevamo i pijemo!”

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Rezervacije za petak kao i za ostale dane u kafani Fenjer možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju lude žurke u kafani Fenjer, pogledajte našu galeriju fotografija i videćete kako izgledaju najbolje prestoničke noći.

 

beogradnocu.com