vesti

Kafana Fenjer za idealan početak godine.

Idealan način da provedete prvi vikend u 2014, ukoliko ste ljubitelj kafana, jeste da posetite kafanu Fenjer. Pored najlepših devojaka, zgodnih momaka, cena pristupačnih svačijem džepu i usluge na svetskom nivou, očekuju vas i sjajna muzika, kao i dodatno sniženje pića.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Naime, petak 3. januar, rezervisan je za provod uz Bend 4 za Groš, koji uvek dovedu atmosferu u Fenjeru do usijanja i drže vas na nogama do ranih jutarnjih časova. Ova šarmantna ekipa vrlo brzo svoju energiju prenese na publiku, što se i vidi na fotogarafijama sa njihovih svirki. Posetite našu galeriju i uverićete se sami, i nesumnjivo biti inspirisani da kafana Fenjer bude vaš izbor.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Međutim, to nije sve! Kafana Fenjer želi vam dobrodošlicu i u Novoj 2014. godini, pa će tako za sve vas sniziti cene pića, kada će u petak i subotu flaša Johnnie Walker-a i Ballantine's-a koštati samo 3.990 dinara. Sjajna ponuda, a vi ne dozvolite da je propustite!

Ne propustite uživanje u prijatnom ambijentu, uz dobro raspoloženje i veliku ponudu pića sa sniženim cenama. Subota, 4. januar, biće u znaku Absolute Band-a.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Rezervacije za vikend u kafani Fenjer, kao i za sva predstojeća dešavanja na ovom mestu, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj nezaboravni provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com