Kapetanov Bunar, vesti

Kafana Kapetanov Bunar- vaš bunar želja.

Večeras u kafani Kapetanov Bunar, zabavljaće vas fenomenalna pevačica Dejana Erić i Bravo Bend. Pored izvanrednog muzičkog repertoara ovih fenomenalnih izvođača, očekuje vas zagarantovano dobar provod i prava uživancija.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Sutradan 20. novembra, održaće sjajan nastup neponovljivi Dzoni Jakovljević i Workersi. Upoznajte pravi kafanski noćni život, a sigurni smo da ćete svako veče u kafani Kapetanov Bunar zauvek nositi u najlepšem sećanju. Stoga krenite sa društvom u Kapetan Mišinu ulicu jer su Dzoni i Workersi za vas spremili posebno veče puno muzike, pesme i igre. Oni će se veseliti sa vama sve do sitnih sati i prirediti vam nezaboravan provod kakav do sada još niste videli.

Kafana Kapetanov Bunar je kafana u srcu Beograda, sa potpuno drugačijim konceptom od svega na šta ste do sada navikli. Spremite se za hitove tamburaša, atmosferu "do jutra", i još mnoštvo iznenađenja. U četvrtak se spremite za nastup Stefan Jakovljevića i Marka Jeftića koji će vam prirediti nezaboravan provod.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Kapetanov Bunar kafana, iz nedelje u nedelju privlači sve veći broj gostiju. Ono što se posebno ističe u ovoj sjajnoj kafani jeste beskrajno poštovanje svojih gostiju, koji se uvek rado vraćaju na najbolji kafanski provod u Beogradu. Prilikom posete kafani Kapetanov Bunar možete uživati sa svojim prijateljima do ranih jutarnjih časova i iskusiti jedinstveni i neponovljivi provod, u atmosferi koja je uvek za pamćenje.

Pored svih navedenih pogodnosti, u Kapetanovom Bunaru sa vrlo malo se možete provesti zaista vrhunski. Izbor pića je vrlo veliki, a osoblje izuzetno profesionalno, sa uslugom koja je na visokom nivou.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafani Kapetanov Bunar možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.
Ljudska duša je žedna i uvek treba svoj bunar želja... koje večeras ispunjava, naravno – kafana Kapetanov Bunar.

 

beogradnocu.com