vesti

Kafana Kod Juge - nova kafana na beogradnocu.com.

Spektakularno otvaranje kafane Kafana Kod Juge na Dunavskom keju bb, zakazano je za subotu 15. mart. Tada će u ovoj izvanrednoj kafani goste zabavljati fenomenalni White City Bend. Očekuje vas dosta prijatnih iznenađenja i nezaboravan provod!

Kafana Kod Juge je mesto za kojim je noćni život Beograda dugo bio u potrazi. Reč je o kafani koja će dati svoj jedinstveni pečat ne samo noćnom životu u celosti nego i vaše viđenje kafanskog provoda postaviti na stabilne boemske i meračke noge.

Godine 2008.,nastao je White City Bend koji sada broji pet članova. Svirajući po beogradskim klubovima i kafićima, mukotrpnim radom i kvalitetnim nastupima, stekli su određenu reputaciju. Konstantnim probama i učestalim nastupima, bend je dobio na velikom značaju i postao sve ozbiljniji. Sve poznatiji beogradskoj publici, a i šire, ’’White City’’ stiče skromnu popularnost.

Kvalitet i iskustvo ne izostaju, te ambiciozno odlučuju da izbace svoj singl prvenac pod nazivom ’’Priznaj mi’’, koji je nedugo zatim ekranizovan. Naredni koraci su jasni, a vreme će pokazati istinsku želju ovih momaka i ispravnost njihovog puta. Poslušajte ih u subotu samo u kafani Kafana Kod Juge! Čeka vas ozbiljno dobar provod, sjajna muzika koja se graniči sa svim kafanskim htenjima, donosi najveće hitove i najbolje izvođače samo za vaše nezaboravne provode.

Kafana Kafana Kod Juge, kako osnivači kažu, vratiće nekadašnji sjaj noćnom životu na keju i podsetiti vas da vreme dobrih starih kafana ponovo dolazi i da treba da se spremite za one ozbiljne kafanske provode koji traju do fajronta, a i posle toga. Provod koji ovde možete iskusiti neuporediv je sa drugim mestima ovakvog tipa. Enterijer kafane je svakako jedan od najlepših među mestima za izlazak u Beogradu, gde loše mesto ne postoji, već ste uvek u centru dešavanja. Od ove sezone očekuju vas noviteti, odnosno prostor je preuređen, ali i veći!

Kafana Kafana Kod Juge, pretenduje da postane apsolutni centar dešanja kada je reč o noćnom životu jer biće prestižno izaći i biti viđen u kafani Kafana Kod Juge. Kafana Kod Juge svojim gostima nudi i uživanje uz najveće zvezde sa naše, i estrade u regionu. Na ovom mestu sve će biti baš kafanski, prelep enterijer koji će obožavati pravi boemi, a i oni koji su na dobrom putu da to postanu. Cene fantastične i mile vašem džepu, a muzika odlična, uvek dobro uigrana i spremna da vas drži na nogama do poslednje pesme, pa i duže ako treba.

Da ne biste propustili najbolji boemski provod ove subote, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Ne propustite fantastično otvaranje kafane Kafana Kod Juge!

 

beogradnocu.com