vesti

Kafana koja ne spava - Kafana Promaja.

Fenomenalna atmosfera koju pravi Full Bend je idealan razlog da sutra svratite u kafanu dobrog provoda, Promaju. Ako ste se ikada pitala odakle provod duva, evo vam odgovora iz najbolje na svetu kafane Promaja.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Kafana Promaja u sebi ima nešto barokno, takav naboj kafanske strasti kakav će vas obuzeti pri nastupu Full Benda osetićete samo u najboljoj u gradu. U kafani Promaja ima toliko mesta za igru  da ćete pomisliti da je ceo svet vaš, a još sutra, kada zasviraju šarmantni momci iz Full Benda vaš provod je definitivno u najsigurnijim rukama.

Kafana Promaja je nekako klupska kafana, osvetljenje će se poigrati sa vašim čulima i učiniti da poverujete da ste u isto vreme na dve različite žurke, jer to može samo Full Bend u kafani nad kafanama.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Kafana Promaja je bunar dobrih vibracija, samo bacite novčić zaželite želju i kroz prste Full Benda ostvaruju se sve vaše klupsko-kafanske fantazije jer kafana Promaja je himna svih boema. Full Bend je tako dobro uigran da ćete steći utisak da ste na koncertu godine, svaku notu, svaki takt tako precizno i emotivno donose samo za vas da će vam stati pamet, a zaigrati srce, jer vaše srce je srce najbolje kafane u gradu, kafane Promaja.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Odsanjajte kafanski san u najboljoj od svih kafana, kafani Promaja. Svoje najbolje provedene večeri možete rezervisati putem našeg korisničkog Call Centra 063  33 33 44 ili Online. U našoj galeriji fotografija otkrijte zašto se i fotografi portala beogradnocu.com stalno provode u kafani Promaja.

 

beogradnocu.com