Korčagin, vesti

Kafana Korčagin: Alkotest koji ćete voleti!

Nivo alkohola u krvi sada je i na drugi način u službi zabave! Naime, u nesvakidašnjem enterijeru kafane Korčagin, gde se uvek možete dobro provesti, stiže jedan novitet da maksimalno upotpuni vašu zabavu. Svoju sreću, ili nesreću, zavisi iz koje se perspektive posmatra, možete okušati na jedinstvenom Alkotestu.

Kafana Korčagin brine za svoje goste, tako da vam neće dozvoliti da kući vozite pijani, već za vas ima druge planove! Nagradna igra Alkotest funkcionisaće po sledećem principu: ko bude dokazano najpijaniji odnosi pehar u obliku ture rakije za celu ekipu!

Korcagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Alkotest u kafani Korčagin zaista je sjajna ideja i izuzetno praktična stvar za situacije kada vas prijatelj ubeđuje da jedva da je popio, a vi nemate način da mu dokažete suprotno. Takođe može biti i više nego interesantan kada imate nekoga u društvu ko voli malo više da popije, a samim tim i vama osvoji po koju rakiju.

Naravno, znajući kvalitet rakija u kafani Korčagin možete se i namenski opijati, i sve to uz veoma dobru muziku, i uslugu visokog kvaliteta, a fotografi portala beogradnocu.com biće tu da to i zabeleže svojim objektivima. Kako izgleda najbolji kafanski provod možete pogledati u našoj galeriji.

Korcagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

U kafani Korčagin možete uživati od ponedeljka do subote, i uvek se dobro provesti. Ponedeljkom vas očekuje fenomenalna starogradska muzika, utorkom i sredom, pored starogradske muzike sluša se i ex-yu rok, dok vašem najboljem kafanskom provodu četvrtkom, petkom i subotom doprinose tamburaši. Koji god dan da odaberete, nećete pogrešiti!

Naoružajte se takmičarskim duhom i dođite po rakiju za celu ekipu! Svoje mesto možete rezervisati vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online!

 

beogradnocu.com