Kućerak, vesti

Kafana Kućerak daruje goste!

Kafana Kućerak idealno je mesto za vaš provod ovog vikenda, što zbog fenomenalne atmosfere, što zbog ekstremno niskih cena koje vas na ovom izvanrednom mestu očekuju. Akcenat je na neverovatnom muzičkom programu, uz puno pozitivne energije i dobrog raspoloženja!
Naime, u petak 4. oktobra u kafani Kućerak održava se Ballantines Party uz fantastični Diverso Bend, dok vas u subotu 5. oktobra čekuje Smirnoff Party uz neponovljivi Apollo Bend!

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Kafana Kućerak nudi vam izuzetne promocije, pa u flaši Ballantines-a ovog petka možete uživati za neverovatnih 4500 dinara, dok vam uz flašu žestine kafana Kućerak daruje 4 Guarane! Provod zagarantovano neće izostati, sudeći po prethodnim živim svirkama Diverso Benda, koje su prepričavane isključivo u superlativu!

U subotu, na popularnoj Smirnoff žurci, moći ćete da se provodite uz flašu Smirnoff-a za samo 3900 dinara, i standardno dobiti na poklon 4 Guarane! Za vaš provod pored Smirnoff-a pobrinuće se i sastav Apollo Bend, poznat po najluđoj atmosferi koja je uvek prisutna na njihovim nastupima.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Uostalom dokaze fenomenalnog provoda u kafani Kućerak možete vrlo lako pronaći, i to u našoj galeriji! Fotografi portala beogradnocu.com zabeležili su svojim objektivima neke od proteklih dešavanja na ovom izvrsnom prestoničkom mestu. Pogledajte i uverite se sami zašto ove žurke ne smete propustiti!

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme. Da biste to učinili na najjednostavniji način, tu je vaš beogradnocu.com. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com