Lepeza u Perperu, Najave, vesti

Kafana Lepeza u Perperu nudi provod po meri svakog gosta. Svaki dan je rezervisan za novog muzičkog domaćina, a o fenomenalnoj atmosferi priča ceo grad. Ako niste bili, evo šta ste propustili: večeras, 23. septembra, svojom pesmom dočekaće Vas zgodna Ivana Elektra, Slađana Grozdanić, koja je prepoznatljiva beogradskoj publici po divnom stasu i glasu, šarmantni Kristijan Petrović i majstorski Kuta Bend.

Lepeza u Perperu.jpg1Fotografisano u Lepeza u Perperu

Mirjane Aleksić sećamo se iz Zvezda Granda, gde je fantastično izvodila sve, a pogotovo narodne pesme. Ona će u sredu nastupiti sa koleginicom Slađanom Grozdanić i Kuta Bendom. Četvrtak ćete ispraćati u Lepezi u Perperu zbog pesme Srećka Krečara i Benda. U petak 26.09., doajen srpske narodne pesme, jedna jedina Vesna Zmijanac pevaće za Vas. Njoj će podršku pružiti momci koji odlično izgledaju, a još bolje sviraju-Biceps Bend. U subotu će Vas pesmom zapaliti neponovljiva Jami.

Lepeza u Perperu.jpg3Fotografisano u Lepeza u Perperu

U ponedeljak 29.09., Dragi Domić, Bumerang bend i Slađana Grozdanić učiniće provod nezaboravnim.

Lepeza u PerperuFotografisano u Lepeza u Perperu

Rezervacije za Lepezu u Perperu možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com