Ona Moja, vesti

Kafana Ona Moja deli prihod u humanitarne svrhe.

U kafani Ona Moja provod je večeras zagarantovan uz veliki broj dobrih ljudi i puno pozitivne energije. Iskusite pravo boemsko uživanje uz neverovatnu uslugu, muzički program i piće u jednoj od retkih kafana koje su svakodnevno otvorene za vaš nezaboravan provod - kafani Ona Moja!

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Naime, Ona Moja kafana se bavi i humanitarnim radom, pa je tako večeras odlučila da organizuje i humanitarno veče. Deo prihoda koji se ostvari u kafanici biće uplaćen na račun udruženja za pomoć osobama u razvoju "Živimo zajedno", kako bi se poboljšali uslovi dnevnog boravka koji podrazumevaju kupovinu neophodnih sredstava za rad. Podržite ovakav sjajni potez. Dođite večeras u kafanu Ona Moja i budite deo humanitarne večeri ali i dobrog provoda!

Cele nedelje centralno mesto kafanskog provoda jeste upravo kafana Ona Moja koja vam nudi savršeno mesto za opušteno igranje, provod sa prijateljima ili dragom osobom. Iz nedelje u nedelju narodna muzika dominira spektakularnim večerima, a provod traje do jutra.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Samo večeras budite pravi boem uz neverovatni Decibel Bend, iskusne muzičare koji goste nikad ne ostavljaju ravnodušnim.  Stara Tambura će vas opijati u petak, dok je subotom vaš domaćin Acoustic Bend.

Džoni i Workersi nikad ne zaostaju pa su tako na repertoaru kafane Ona Moja u nedelju 15. decembra. Ovaj duo i kafana je najbolja kombinacija i vaš izbor kada poželite da napravite kratak predah od užurbane radne nedelje i jednostavno se opustite uz kvalitetnu muziku i dobro piće po pristupačnim cenama.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija. U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Ona Moja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com