Ona Moja, Poznati, vesti

Kafana Ona Moja: Voditeljka, manekenka i sportista lumpovali do zore.

Sinoć je na otvaranju popularne kafane Ona Moja prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti. Zaljubljeni poznati par sinoć se maksimalno dobro provodio u kafani Ona Moja. Ana Bebić i Filip Miletić pokazali su još jednom da uprkos svim preprekama ostaju zajedno i da ne žele da se razdvajaju! Inače, atmosfera na sinoćnjem otvaranju je bila sjajna, a očekuje se zaista kvalitetna sezona!

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Rukometaš Vlada Mandić pojavio se u muškom društvu, dok su mu tokom cele večeri prilazile devojke da se fotografišu sa njim. On nije želeo da odgovara na pitanja novinara da li je zaista ponovo u vezi sa pevačicom Anom Nikolić, samo se zagonetno smeškao. Na otvaranju kafane pojavili su se još i Ljupka Stević, Sonja Kocić, Ivan Mihajlović, Tamara Paunović, Marijana Micić, Bane Janković i mnogi drugi.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Ne propustite ovo neponovljivo dešavanje! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije!

kafana Ona Moja

 Fotografisano u Kafana Ona Moja

beogradnocu.com