Beograd, Najave, Najbolje kafane, Pukni Zoro, vesti

Kafana Pukni Zoro priprema za ovaj četvrtak "Devojačko Veče". Ova kafana priprema pogodnosti za sve devojke i njihove drugarice, koje rezervišu mesta za četvrtak (najkasnije do 20 časova) - 900 dinara All Inclusive. Odlični vokali, Dejan Bajunović i Milica Gavrilović pobrinuće se da atmosfera bude na zavidnom nivou. Dobre stvari ne treba menjati, stoga u petak se nastupaju harizmatični Nikola i energična Jovana. Izlečite mamurluk od petka i pripremite se za noć, kada se nastavlja provod uz vrhunske Vertigo Band i Suzana Knezević. Vidimo se i ovog vikenda u kafani Pukni Zoro. 

kafana Pukni Zoro

kafana Pukni Zoro

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

kafana Pukni Zoro

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com