Štikla i Burence, vesti

Kafana Štikla i Burence: Helena Topalović u provodu.

Helena Topalović, ćerka pevača Milan Topalovića Topalka, sinoć se provodila u kafani Štikla i Burence. U društvu svojih prijatelja nesumnjivo se dobro zabavljala, što možete videti i na fotografijama.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su tako i Helenu Topalović “uhvatili” u uživanju u čarima Beograda. Helena je izgleda pronašla način da zaboravi svoju bivšu ljubav. Naime, na veliko iznenađenje mnogih, pevač Jovan Stefanović i Helena Topalović nedavno su, posle godinu dana zabavljanja, stavili su tačku na svoju vezu. Mlada zvezda „Granda” i ćerka Milana Topalovića rešili su da se raziđu bez ružnih reči i da svako krene svojim putem, a razlog za to su obaveze koje oboje imaju.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Međutim, i kada je mnoštvo obaveza tu, vremena za dobar provod uvek ima. Kafana Štikla i Burence često je izbor mnogih poznatih, a na vama je da proverite zašto. Ono što je sigurno, nećete se pokajati.

Za sve ljubitelje dobre kafanske i kvalitetne narodne muzike, koja dira pravo u srce, kafana Štikla i Burence je uvek pravi izbor. Fantastičnu atmosferu u ovoj kafani redovno pravi popularni Miroslav Mirče Radulović, široj javnosti poznati pevač iz emisije “Zvezde Granda”. Svaki njegov nastup, odlikuje se raznovrsnim repertoarom od narodne muzike, pop muzike, preko starog rock-a i novokomponovanih turbo folk pesama, tako da za svakoga ima po nešto.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Da biste prvi saznali program ove kafane, kao i sve detalje vezane za sva dešavanja na vodećim prestoničkim mestima za noćni provod, redovno nas pratite. Vaš omiljeni vodič kroz urbane beogradske noći – beogradnocu.com uvek je tu da vam ukaže isključivo na najbolje i ne dozvoli da propustite nijedan spektakl. Naravno, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije na najjednostavniji način za sva dešavanja u kafani Štikla i Burence, kao i za ostala prestonička dešavanja.

 

beogradnocu.com