Štikla i Burence, vesti

Kafana Štikla i Burence: Rođendanski provod poznatih.

Pevačica  Đurđica Cvetković, kao svaka mlada devojka rešila je da na valjan način proslavi rođendan.  Tako je rođendansko slavlje sinoć završilo u kafani Štikla i Burence. Među gostima ove kafane na Vračaru, bili su i Sloba Đurković iz Zvezdi Granda i Helena Topalović, ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Đurđica Cvetković učesnik je Zvezda Granda sezone 2012-2013, a sklonosti ka pevanju pokazivala je od malih nogu. Svoje vokalne mogućnosti je potvrdila i uspešno završenom Školom pevanja Marije Šerifović i Danijela Pavlovića - Vivo. Pored pevanja pokazivala je i sklonosti ka sportu, tako da se oko pet godina bavila rukometom u ŽRK Crvena Zvezda i ostvarila zavidne rezultate. Završila je Sportsku gimnaziju u Beogradu i trenutno je student Hemijskog fakulteta na smeru Biohemija. Tek joj je 25, a već je postigla mnogo rezultata, zato i ima razloga za slavlje.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

U društvu svojih prijatelja, Đurđica se nesumnjivo dobro zabavljala, što možete videti i na fotografijama u našoj galeriji na portalu beogradnocu.com. Gosti nisu skrivali oduševljenje provodom u kafani Štikla i Burence koju inače, redovno posećuju, i maksimalno su uživali u svim čarima ovog prestoničkog mesta. Pozitivne vibracije u vazduhu nisu izostale, kao ni puno smeha, druženja i dobre kvalitetne pesme.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Vrhunskom meraklijskom provodu i pravoj boemskoj atmosferi doprineo je i nastup fenomenalnog Mirčeta Radulovića koji je itekako vladao mikrofonom. Svaki njegov nastup, odlikuje se raznovrsnim repertoarom od narodne muzike, pop muzike, preko starog rock-a i novokomponovanih turbo folk pesama, tako da za svakoga ima po nešto. Za sve ljubitelje dobre kafanske i kvalitetne narodne muzike, koja dira pravo u srce, kafana Štikla i Burence je uvek pravi izbor.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Da biste prvi saznali program ove kafane, kao i sve detalje vezane za sva dešavanja na vodećim prestoničkim mestima za noćni provod, redovno nas pratite. Vaš omiljeni vodič kroz urbane beogradske noći – beogradnocu.com uvek je tu da vam ukaže isključivo na najbolje i ne dozvoli da propustite nijedan spektakl. Naravno, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije na najjednostavniji način za sva dešavanja u kafani Štikla i Burence kao i za ostala prestonička dešavanja.

 

beogradnocu.com