Najbolje kafane, vesti

Noviteti u kafani Tajna!

Novootvorena prestonička kafana Tajna, od samog otvaranja koncipirana je tako da je apsolutno sve podređeno vašem najboljem provodu, počevši od cena, koje su prilagođene studentskom džepu. Iz dana u dan kafana zbog poboljšanja svoje usluge, a samim tim i vašeg uživanja, uvodi niz noviteta.
Naime, od ovog vikenda svakog petka i subote u kafani Tajna možete uživati uz ozvučene tamburaše i osetiti pravi boemski duh, uz karirane stolnjake i neponovljivi sevdah! Najlepše starogradske pesme, kao i kvalitetna narodna muzika, učiniće da vaš provod u kafani Tajna svakog vikenda bude nezaboravan. Što se muzičkog repertoara za četvrtak tiče, tada vas zabavljaju dva gitarska virtouza, koja na fenomenalan način izvode ex-yu pop i rok hitove. Evergreen u njihovoj interpretaciji zvuči zaista sjajno!

Kafana Tajna

Fotografisano u Kafana Tajna

Pored ozvučenih tamburaša koji su novitet od ovog vikenda,  kafana Tajna pripremila vam je još jedno iznenađenje! U karti pića ove izvanredne kafane sada se mogu naći i piva sa ukusima! Zaista nešto što ne smete propustiti, pogotovo u kombinaciji sa najboljim kafanskim provodom u gradu i fotografima portala beogradnocu.com koji će biti tu da fotografišu uvek fantastičnu atmosferu.

Kafana Tajna

Fotografisano u Kafana Tajna

Ono što su  fotografi do sad zabeležili u kafani Tajna, možete pogledati u našoj galeriji fotografija. Videćete da dobro raspoloženje i vrhunska energija ne izostaju!

Da biste obezbedili sebi i svojim prijateljima provod u novootvorenoj beogradskoj kafani, u kafani Tajna, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com