vesti

Kafana Tajna otvara još jedan dan!

Kafana Tajna i ovog puta će vas kupiti zauvek da se iznova vraćate u nju na nezaboravan provod, jer samo za vas otvara novi dan!

Od večeras pa nadalje, svake srede, samo u kafani Tajna moći ćete da uživate u ozvučenim tamburašima Čeznem Za Lovom!
Ovaj fenomenalni bend impresioniraće vas svojim umećem sviranja i učiniti da se opet iznova vraćate u kafanu Tajna.

kafana Tajna

Fotografisano u Kafana Tajna

Pored sjajne muzike, mora da se pije i sjajno piće. Zato će u sredu, samo za goste ovog jedinstvenog lokala, piće biti po promotivnim cenama. Cene rakije medovače, dunje, kajsije i viljamovke biće samo 105 dinara, a jedinstveno piće dobrodošlice biće gratis prelepim devojkama koje svojim prisustvom krase kafanu Tajna.
Istog dana, ali i narednog, ljubitelji piva, će moći da uživaju u svom omiljenom alkoholu za samo 105 dinara na količinu od 0,33 litara i 125 dinara za pola litre piva.

kafana tajna

Fotografisano u Kafana Tajna

Nakon srede, dođite i u četvrtak da se fenomenalno provedete uz najveće ex - yu pop i rock hitove kao i narodnu muziku koju izvode dva mahera na gitari. Za sve zaljubljenike u Evergreen muziku ovo je događaj koji ne smete propustiti! Pošto je u kafani Tajna od samog otvaranja apsolutno sve podređeno vašem najboljem provodu, i četvrtkom su samo za vas, najdražim gostima, promotivne cene rakije i piva.

Petkom i subotom dođite da se veselite i fantastično provedete uz ozvučene tamburaše koji su apsolutno za svaku pohvalu, jer uz njihovu muziku dobra atmosfera nikada ne izostaje. Najlepše starogradske pesme učiniće da vaš provod u kafani Tajna svakog vikenda bude nezaboravan.

kafana tajna

Fotografisano u Kafana Tajna

Rezervacije za sve dane u kafani Tajna, možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju najnovije srede u kafani Tajna, pogledajte našu galeriju fotografija i videćete kako izgledaju najbolje prestoničke noći.

 

beogradnocu.com