Kapetanov Bunar, vesti

Kafana vaših želja - kafana Kapetanov Bunar.

I igra i pesma i beskrajno veselje, sve i još mnogo više od toga čeka vas večeras u kafani Kapetanov Bunar. Četvrtak je pravi dan da kada bacite novčić u bunar želja, kafanu Kapetanov Bunar zapevaju baš oni Stefan Jakovljević i Sanja Milenković i ispune sve, ali baš sve vaše kafanske  snove.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Sve što ste ikada zamišljali sve što očekujete od 2014. godine ostvarićete, ako svoj novčić želja ubacite u pravi "bunar", a to je kafana Kapetanov Bunar. Razlog vaše beskrajne radosti, fantastičnog provoda i lude atmosfere biće nastup Stefana Jakovljevića i Sanje Milenković, koji znaju šta je prava pesma, koja gađa pravo u srce i to samo u najboljoj od svih kafani Kapetanov Bunar.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Život je kafana, posebno četvrkom kada Stefan i Sanja razbijaju sve rejtinge najboljeg provoda i to u kafani Kapetanov Bunar. Samo najveselije pesme, za najveselije i najbolje goste liće danas iz kafane Kapetanov Bunar, a vaše raspoloženje će biti više nego zadovoljeno jer Stefan i Sanja znaju šta je dobar provod i zato vas pesmom zovu u kafanu Kapetanov Bunar.

Tamo vas čeka najbolja atmosfera, najlepše devojke, najzgodniji momci, jer to je veličanstvena kafana Kapetanov Bunar razlog što je kafanski duh opstao do dana današnjeg.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Ostvarenje vašeg najboljeg kafanskog provoda je kafana Kapetanov Bunar, rezervaciju možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online  i  vrlo jednostavno obezbediti najbolji kafanski merak za vas i vaše prijatelje.  Ukoliko nas budete redovno pratili i u Novoj godini, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za najbolji noćni provod u gradu.

 

beogradnocu.com