• Vodovodska 158
    Beograd, Čukarica
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Sokače nalazi se u Žarkovu, na adresi Vodovodska broj 158, i predstavlja pravo boemsko mesto koje odiše duhom starog Beograda. Kafana Sokače pruža jedinstven provod i zaista izvanredan muzički program, u kome različiti profili ljudi mogu da uživaju. U kafani Sokače možete se provesti uz tamburaše,  najlepše starogradske numere, kvalitetnu narodnu muziku, kao i uz sve ono što gosti u trenutku požele da čuju.

Ono što se posebno naglašava u kafani Sokače jeste velika ljubaznost i neverovatno poštovanje gostiju, koji to cene i zbog toga se ponovo vraćaju u ovu kafanu. Ali to nije jedini razlog zbog koga se u kafanu Sokače zaljubite već na prvi pogled. Naime, ovde vas očekuje nasmejano osoblje uvek spremno da vas usluži, tu su i druželjubivi konobari, najlepše devojke, najniže cene i najiskreniji sevdah. Kafana Sokače idealno je mesto ukoliko slavite, ukoliko tugujete, kada ste srećni i kada ste usamljeni, idealna je kada vam treba drug, i kada vam treba čaša, odnosno predstavlja savršen izbor za svaku priliku i situaciju.

Enterijer kafane Sokače veoma je specifičan i podređen je vašem maksimalnom uživanju. Zidovi su u kamenu i cigli, a kafanom naravno dominiraju neizbežni karirani stolnjaci. Kafana Sokače raspolaže uglavnom kafanskim stolovima, dok ima i nekoliko barskih, za one koji preferiraju ovakav tip položaja. Kafana Sokače je takvog arhitektonskog sklopa da loših mesta nema, odnosno u svakom trenutku ćete biti u samom centru zbivanja. Naravno, ukoliko svoje mesto obezbedite na vreme, jer je interesovanje za ovu kafanu zaista veliko. Rezervacije su obavezne, jer kako kažu iz kafane, ne bi voleli da ikoga ostave napolju po ovoj zimi. Rezervacije u kafani Sokače važe do 22.30, a radno vreme je do 3 h iza ponoći. Kapacitet je oko 220 sedećih mesta, a gostima kafane dostupan je i parking. Ono što je sigurno, iz kafane Sokače uvek ćete izaći raspoloženiji nego što ste u nju ušli, i garantovano sa željom da je ponovo posetite.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Sokače