• Vodovodska 158
    Beograd, Čukarica
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Sokače pruža jedinstven provod i zaista izvanredan muzički program, u kome različiti profili ljudi mogu da uživaju. Njenim posetiocima je dobro poznato da je Sokače kafana u kojoj se ostaje do sitnih sati, i u koju poželite da se vratite svakog vikenda.

S obzirom na to da se ne nalazi u centru grada, kada se otvorila kafana Sokače Beograd je pružio nezaboravno mesto za provod namenjeno ljudima koji žive u njenoj neposrednoj blizini. Međutim, dobar glas se daleko čuje, pa danas ovu kafanu posećuju boemi iz svih delova grada, kao i turisti.

Kafana Sokače rezervacije - obezbedite mesto uz Beograd noću

Ukoliko planirate nezaboravni vikend i provod kakav nudi samo kafana Sokače Beograd noću vam je na raspolaganju za rezervacije. One su potpuno besplatne, ali obavezne, pa obezbedite na vreme sebi mesto u jednoj od najboljih kafana u Beogradu.

Kada je u pitanju kafana Sokače rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Zašto izaći u kafanu Sokače?

Kafana Sokače idealno je mesto ukoliko slavite, ukoliko tugujete, kada ste srećni i kada ste usamljeni, idealna je kada vam treba drug, i kada vam treba čaša, odnosno predstavlja savršen izbor za svaku priliku i situaciju.

Ovde vas očekuje nasmejano osoblje uvek spremno da vas usluži, tu su i druželjubivi konobari, najlepše devojke, najniže cene i najiskreniji sevdah. Bitno je da naglasimo da je Sokače kafana u koju ćete se verovatno zaljubiti na prvi pogled, i postati njene redovne mušterije!

Kafana Sokače Beograd - opis kafane koju će boemi obožavati

Bez obzira na broj godina i zanimanje, budite sigurni da je Sokače kafana u kojoj ćete se osećati kao kod kuće. Njenom šarmu doprinosi kafanski enterijer, a za najbolji provod je naravno zadužena najbolja muzika.

Enterijer kafane Sokače - stil koji gosti obožavaju

Enterijer kafane Sokače veoma je specifičan i podređen je vašem maksimalnom uživanju. Zidovi su u kamenu i cigli, a kafanom naravno dominiraju neizbežni karirani stolnjaci. Kafana Sokače raspolaže uglavnom kafanskim stolovima, dok ima i nekoliko barskih, za one koji preferiraju ovakav tip položaja.

Kafana Sokače je takvog arhitektonskog sklopa da loših mesta nema, odnosno u svakom trenutku ćete biti u samom centru zbivanja. Naravno, ukoliko svoje mesto obezbedite na vreme, jer je interesovanje za ovu kafanu zaista veliko.

Muzika u kafani Sokače - garant dobrog provoda

U kafani Sokače možete se provesti uz tamburaše, najlepše starogradske numere, kvalitetnu narodnu muziku, kao i uz sve ono što gosti u trenutku požele da čuju. Bendovi i izvođači koji ovde nastupaju će se pobrinuti za vaš nezaboravan provod.

Kafana Sokače Beograd - lokacija poznate kafane

Kafana Sokače nalazi se u Žarkovu, na adresi Vodovodska broj 158, i predstavlja pravo boemsko mesto koje odiše duhom starog Beograda. Od kada se otvorila kafana Sokače Žarkovo je dobilo mesto za izlazak u koje rado dolaze svi Beograđani.

Kafana Sokače - parking za goste

Kapaciteti kafane su takvi da u njoj ima sedećih mesta za 220 gostiju, a njima je obezbeđen i parking kafane, pa nećete morati da brinete o tome.

Kafana Sokače cenovnik - pristupačne cene za boeme

Ono što se posebno naglašava u kafani Sokače jeste velika ljubaznost i neverovatno poštovanje gostiju, koji to cene i zbog toga se ponovo vraćaju u ovu kafanu. Cene pića u Sokačetu su veoma pristupačne, što boemi znaju da cene, pa često popiju po koju više.

Kafana Sokače Beograd - radno vreme

Rezervacije su obavezne, jer kako kažu iz kafane, ne bi voleli da ikoga ostave napolju po zimi. Rezervacije u kafani Sokače važe do 22.30, a radno vreme je do 3 h iza ponoći. Ono što je sigurno, iz kafane Sokače uvek ćete izaći raspoloženiji nego što ste u nju ušli, i garantovano sa željom da je ponovo posetite. Za najbolji kafanski provod u Beogradu, kontaktirate Beograd noću i obezbedite sebi mesto na vreme.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Sokače