• Vodovodska 158
    Beograd, Čukarica
  • 23:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Program kafane

PETAK 15. Decembar
Žile Hram i Kristina Radosavljević od 23h

SUBOTA 16. Decembar
Nikola Trifić i Milena Sandić od 23h

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Sokače pruža jedinstven provod i zaista izvanredan muzički program, u kome različiti profili ljudi mogu da uživaju. Njenim posetiocima je dobro poznato da je Sokače kafana u kojoj se ostaje do sitnih sati, i u koju poželite da se vratite svakog vikenda.

S obzirom na to da se ne nalazi na periferiji grada, kada se otvorila kafana Sokače Beograd je pružio nezaboravno mesto za provod namenjeno ljudima koji žive u njenoj neposrednoj blizini. Međutim, dobar glas se daleko čuje, pa je danas kafana Sokače Žarkovo mesto koje posećuju boemi iz svih delova grada, kao i turisti.

Kafana Sokače rezervacije - obezbedite mesto uz Beograd noću

Ukoliko planirate nezaboravni vikend i provod kakav nudi samo kafana Sokače Beograd noću vam je na raspolaganju za rezervacije. One su potpuno besplatne, ali obavezne, pa obezbedite na vreme sebi mesto u jednoj od najboljih kafana u Beogradu.

Kafana Sokače

Kada je u pitanju kafana Sokače rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve telefona 063 33 33 44 i 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ali za ovu popularnu prestoničku kafanu Sokače Beograd noću je spremio i rezervisanje putem aplikacije.

Kafana Sokače

Zašto izaći u kafanu Sokače?

Kafana Sokače idealno je mesto ukoliko slavite, ukoliko tugujete, kada ste srećni i kada ste usamljeni, idealna je kada vam treba drug, i kada vam treba čaša, odnosno predstavlja savršen izbor za svaku priliku i situaciju.

Ovde vas očekuje nasmejano osoblje uvek spremno da vas usluži, tu su i druželjubivi konobari, najlepše devojke, najniže cene i najiskreniji sevdah. Bitno je da naglasimo da je Sokače kafana u koju ćete se verovatno zaljubiti na prvi pogled, i postati njene redovne mušterije!

Kafana Sokače Beograd - opis kafane koju će boemi obožavati

Bez obzira na broj godina i zanimanje, budite sigurni da je Sokače kafana u kojoj ćete se osećati kao kod kuće. Njenom šarmu doprinosi kafanski enterijer. Kafana Sokače je mala, ali samim tim pruža izrazitu toplinu i osećaj ušuškanosti. Dok je za najbolji provod naravno zadužena najbolja muzika. Definitivno je Sokače Beograd učinio bogatijim za jedno intimno mesto za izlazak koje je po ukusu boema.

Enterijer kafane Sokače - stil koji gosti obožavaju

Enterijer kafane Sokače veoma je specifičan i podređen je vašem maksimalnom uživanju. Zidovi su u kamenu i cigli, a kafanom naravno dominiraju neizbežni karirani stolnjaci. Kafana Sokače raspolaže uglavnom kafanskim stolovima, dok ima i nekoliko barskih, za one koji preferiraju ovakav tip položaja.

Kafana Sokače je takvog arhitektonskog sklopa da loših mesta nema, odnosno u svakom trenutku ćete biti u samom centru zbivanja. Naravno, ukoliko svoje mesto obezbedite na vreme, jer je interesovanje za ovu kafanu zaista veliko. Pogotovu što je Sokače jedna od retkih kafana u Beogradu u kojoj apsolutno ne postoje nikakvi uslovi za rezervacije. Jedini uslov je dobro raspoloženje.

Muzika koju neguje Sokače kafana - garant dobrog provoda

U kafani Sokače možete se provesti uz tamburaše, najlepše starogradske numere, kvalitetnu narodnu muziku, kao i uz sve ono što gosti u trenutku požele da čuju. Bendovi i izvođači koji ovde nastupaju će se pobrinuti za vaš nezaboravan provod.

Kafana Sokače

Kafana Sokače Beograd - lokacija poznate kafane

Kafana Sokače nalazi se u Žarkovu, na adresi Vodovodska broj 158, i predstavlja pravo boemsko mesto koje odiše duhom starog Beograda. Od kada se otvorila kafana Sokače Žarkovo je dobilo mesto za izlazak u koje rado dolaze svi Beograđani.

Kafana Sokače - parking za goste

Kapaciteti kafane su takvi da u njoj ima sedećih mesta za 220 gostiju, a njima je obezbeđen i parking kafane, pa nećete morati da brinete o tome.

Kafana Sokače cenovnik - pristupačne cene za boeme

Ono što se posebno naglašava u kafani Sokače jeste velika ljubaznost i neverovatno poštovanje gostiju, koji to cene i zbog toga se ponovo vraćaju u ovu kafanu. Cene pića u Sokačetu su veoma pristupačne, što boemi znaju da cene, pa često popiju po koju više.

Kafana Sokače

Sokače cenovnik je znači primamljiv za najširi krug ljubitelja dobrog provoda kada je u pitanju Beograd noću.

Kafana Sokače Beograd - radno vreme

Rezervacije su obavezne, jer kako kažu iz kafane, ne bi voleli da ikoga ostave napolju po zimi. Rezervacije u kafani Sokače važe do 23.30, a radno vreme je do 3 h iza ponoći. Ono što je sigurno, iz kafane Sokače uvek ćete izaći raspoloženiji nego što ste u nju ušli, i garantovano sa željom da je ponovo posetite. Za najbolji kafanski provod u Beogradu, kontaktirate Beograd noću i obezbedite sebi mesto na vreme.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Sokače
Average rating:  
 2 reviews
 by Jelka

Jedva cekamo otvaranje nove sezone 😀

 by Srecko

Dobro vino 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Sokače