vesti

Kafanica Trg – imperativ kafanskog provoda.

Kafanica Trg je omljeno mesto za okupljanje najveselijih i najlepših devojaka. To je i jedan od razloga uvek dobrog raspoloženja u Kafanici Trg. Ukoliko želite da iskusite pravi boemski provod, uz kvalitetnu pesmu i sjajnu ekipu, Kafanica Trg je pravo mesto za vas.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

U Kafanici Trg očekuje vas zaista pravi spektakl uz neponovljivu muziku i izvanredan provod do ranih jutarnjih časova. Uz ozvučene tamburaše doživećete zaista maksimalno i neponovljivo uživanje. Vašem provodu dodatno će doprineti i promocije. Očekuje vas točeno pivo po promotivnim cenama.

kafana Kafanica Trg

 Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Redovni gosti Kafanice Trg znaju zašto je ona pravi izbor. Za one koji još uvek nisu imale prilike da je posete, tu je beogradnocu.com da vam preporuči samo najbolje.  Provod se nastavlja već u četvrtak 19. decembra, kada će sa vama uživati bend Milana Ankića. Po prethodnim nastupima zaključujemo da je ovo dešavanje koje se ne sme propustiti, jer vas očekuje fantastičan provod. Četvrtak u Kafanici Trg takođe je idealan za pivopije, jer vas očekuje promocija točenog piva, ali i za ljubitelje koktela, jer će i oni biti dostupni po sniženim cenama.

Subotu u Kafanici Trg obeležiće ozvučeni tamburaši, koji će vas svojom pesmom garantovano oduševiti i držati na nogama tokom čitave večeri. Ne propustite!

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Kafanica Trg možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Fotografije iz kafane Kafanica Trg svakako će vas inspirisati da upravo ona bude vaš izbor.

 

beogradnocu.com