vesti

Kafanica Trg – najbolji provod.

Najbolji kafanski provod u gradu ove nedelje očekuje vas u kafani Kafanica Trg. Pravi ljubitelji dobrog provoda, kvalitetne pesme i pića odavno su uvereni u to. Ne propustite uživanje uz izvanredan muzički program.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Na repertoaru ove nedelje u kafani Kafanica Trg očekuju vas zaista spektakularni izvođači. Sreda 4. decembar, tačnije Ladies Night, obeležiće ozvučeni tamburaši, ali i mnoštvo iznenađenja za lepši pol. Devojke će imati po dva besplatnna pića ukoliko dođu do 22:30h. Tu je i promocija rakije, sve rakije, za samo 100 dinara. Kao i uvek, sreda je idealna za girls night u Kafanici Trg.

kafana Kafanica trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Već u četvrtak se provod nastavlja uz bend Milana Ankića. Pored izuzetno dobre muzike, očekuje vas i promocija piva Paulaner. Provedite se u prijatnom ambijentu Kafanice Trg, bez brige o svom novčaniku.

I vikend će obeležiti ozvučeni tamburaši, tako da ne propustite petak i subotu uz najbolje starogradske numere. Priuštite sebi i svojim prijateljima jedinstveno iskustvo.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja, obavezno rezervišite svoje mesto zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com