vesti

Kafanica Trg nudi provod za pamćenje

U sredu 11. decembra u Kafanici Trg očekuje vas već tradicionalno Lady’s Night. Tada svaka dama koja bude došla do 22.30 u kafanu dobija po dva besplatna pića. Sreda u Kafanici Trg idealna je za izlazak sa prijateljicama, ali i za one momke koji bi da se provode sa najlepšim devojkama, na najboljem dešavanju u gradu, uz ozvučene tamburaše.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Četvrtak 12. decembar obeležiće Milan Ankić Bend, kao i pivopije. Naime, u četvrtak vas u Kafanici Trg očekuje Veče Piva. U ponudi je i točeni Paulaner. Naravno, devojke koje budu došle do 22.30 dobijaju gratis po dva koktela.

Petak 13. pored sujeverja biće i u znaku ozvučenih tamburaša i Kafanice Trg, kao i rakije. Očekuju vas izuzetne promocije i veče za pamćenje, u samom srcu Beograda.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

I vikend će, tačnije subotu, obeležiti ozvučeni tamburaši, tako da ne propustite petak i subotu uz najbolje starogradske numere. Priuštite sebi i svojim prijateljima jedinstveno iskustvo.

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja, obavezno rezervišite svoje mesto zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com