vesti

Kafanica Trg - vaš drugi dom.

Popularna prestonička Kafanica Trg mesto je gde odlazite kada ste srećni, kada ste tužni, kada slavite ili kad preboljevate. Ne propustite ovaj četvrtak i sjajno Oktobar Fest veče.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Naime, u četvrtak 26. decembra u Kafanici Trg biće održano neverovatno Oktobar Fest veče. Za vaš nezaboravni provod pobrinuće se fantastični Milan Ankić i bend, koji će učiniti da ovu noć dugo prepričavate. Ono što je sigurno bićete na nogama čitave večeri i vaša očekivanja biće i više nego zadovoljena. Očekuje vas dosta pozitivne energije, dobrog raspoloženja, kao i usluga na vrhunskom nivou.

Međutim, to nije sve! Kafanica Trg vas i ovog četvrtka daruje. Svaka devojka koja bude došla u Kafanicu Trg pre 22.30 dobiće dva besplatna koktela dobrodošlice. Za momke tu je promocija piva Pauliner i pivo u litarskim kriglama, za prave muškarce!

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Ukoliko ipak želite da se u subotu provodite u kafanici Trg, za vaš provod biće zaduženi ozvučeni tamburaši.

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Fotografije će vas garantovano inspirisati da Kafanica Trg bude vaš izbor kada je izlazak u pitanju.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Najbolji kafanski provod u gradu ove nedelje očekuje vas u kafani Kafanica Trg. Pravi boemi i ljubitelji dobrog provoda, kvalitetne pesme i pića odavno su uvereni u to. Pružite sebi jedinstveno uživanje. Podsećamo da se kafana Kafanica Trg se nalazi u samom centru Beograda.

U iščekivanju fenomenalne Oktobar Fest noći, obavezno rezervišite svoje mesto zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com