Kapetanov Bunar, vesti

Kafanska radna nedelja u Kapetanovom Bunaru.

Nastavljamo dobar provod u vašoj omiljenoj kafani Kapetanov Bunar.  Dejana Erić i Bravo Bend napraviće večeras sjajnu atmosferu i pravi kafanski provod koji nikad ne izostaje u ovoj kafani. Spremite se za pop, folk i starogradske hitove do jutra, i još mnoštvo iznenađenja.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Kafana Kapetanov Bunar u novoj zimskoj sezoni svih šest dana u nedelji nudi vam sjajan muzički program i pravu boemsku atmosferu. Sredom nastupa fenomenalni Džoni Jakovljević i Workersi koji daju “gas do daske” i svojim glasom i notama vam prosto pumpaju krv u venama. Garantujemo penjanje po stolovima.. Više nego pristupačne cene pića i raspoloženi i nasmejani ljudi privući će vas da se iznova vraćate u kafanu Kapetanov Bunar. Svratite na dobru pesmu i podelite svoje raspoloženje sa uvek veselim i dobrim gostima ove kafane na Dorćolu.

Kafana Kapetanov Bunar ima mesta za sve, jer se prostire na dva nivoa u prelepom autentičnom enterijerom. Ali ne zaboravite da svoje mesto rezervišete unapred kako ipak ne biste rizikovali da ostanete bez stolice. U četvrtak, 14.novembra, pevaće vam Stefan Jakovljević i Marko Jeftić, duo koji čini čuda, kako bi većina gostiju kafane Kapetanov Bunar rekli.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Upoznajte pravi kafanski noćni život, a sigurni smo da ćete svako veče u kafani Kapetanov Bunar zauvek nositi u najlepšem sećanju. Stoga krenite sa društvom u ovaj “bunar veselja” jer je Milano bend u petak za vas spremio posebno veče puno muzike, pesme i igre.  Subotom se možete opustiti uz sjajni vokal i klavijature, dok će vam u nedelju pevati i svirati Nenad Jovanović i Kristina Kuzmanovska. Oni će se veseliti sa vama sve do sitnih sati i prirediti vam nezaboravan provod kakav do sada još niste videli.

Prepustite se potpunom užitku u degustaciji omiljenih i pristupačnih pića i najboljim kafanskim zvucima. Sa vrlo malo novca u kafani Kapetanov Bunar se možete provesti zaista vrhunski. Izbor pića je vrlo veliki, a osoblje izuzetno profesionalno, sa uslugom koja je veoma visokom nivou.

kafana Kapetanov Bunar

 Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafani Kapetanov Bunar možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu!

 

beogradnocu.com