Kućerak, vesti

Kafanske zimske čarolije.

Kafana Kućerak za sve verne kafanlije za večeras priprema svojevrsnu kafansku magiju, slatku i veselu. Sjajni Apollo bend večeras će svirati dok sve žice ne popucaju, uživanje najsjajnije kafanske vrste čeka vas večeras u fantastičnoj kafani Kućerak najmilijoj od svih.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Kafana Kućerak je vaš najbolji drug i zato sa njom delite sve svoje kafanske pohode i spremate se za nove, ona uvek brine o vašem raspoloženju, ali i o vašem džepu, danas samo u vašoj kafani Kućerak moći ćete da se zarakijate bez i jedne brige, jer vas vaši omiljeni ukusi spremno čekaju za kafanskim stolom i to za svega 110 dinara, oni koji bi se pre odlučili za neko drugo biće i te kako se nalaze na brižnoj listi kafane Kućerak te tako oni mogu da uživaju u Johnnie Walkeru, Smirnoff vodki, Ballantines-u i to za 160 dinara. Apollo bend vam večeras neće dati da vrdate, oni zanju šta vuče ka najboljoj zabavi i verno se drže tog kafanskog obrasca koji ste vi s osmehom na licu potpisali kada ste prvi put kročili u kafanu i to važi dok je sveta i veka.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Kafana Kućerak je spremna da večeras sve bude duplo bolje nego ikad, a spremni ste i vi, najbolji provodi se odavno zovu kafanski još kada je domaćin kafana Kućerak tu promašaja nema, svaki sto je pravi i svaka pesma je merak u najavi. Apollo bend je dobro upoznat sa vašim htenjima i samo čeka da vas vidi na pragu kafane i da večerašnju svirku "razvali" da se nadaleko čuje kad se slavi u kafani Kućerak. Sve je spremno za vašu kafanku pijanku, povedite svoje omiljene prijatelje i doživite veče za pamćenje, anegdotski šok i merački hedonizam koji najslađi ukus ima u kafani Kućerak kafani vaše mladosti.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Svi pate za pravom kućom dobrog provoda, vi ste taj problem rešili jer za vas postoji mesto besprekornog veselja voljena kafana Kućerak. Rezervaciju najrazgaljenijih žica možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Kafana Kućerak se odomaćila i u našoj galeriji fotografija na tom mestu čekamo i vaš kafanki potpis.

 

beogradnocu.com