Fensi Kafana, vesti

Kafanski provod uz Marinka Rokvića.

Velikan srpske muzičke scene, Marinko Rokvić održaće svoj nastup u popularnoj Fensi Kafani u petak 8. novembra. Idealan način da započnete ovaj vikend jeste da posetite najbolju prestoničku kafanu. U Fensi Kafani za vaš provod biće zadužen Marinko Rokvić, čije ime već garantuje pravi i neponovljivi spektakl. Neverovatnim šarmom, kao i svojim velikim hitovima, Marinko će učiniti da vam ovaj petak bude noć za pamćenje.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Marinko Rokvić je inače dvostruki pobednik nedavno održanog festivala Moravski biseri, koji je održan po 21. put u Vrnjačkoj Banji. Rokvić je otpevao pesmu "Život ti je čudna priča" i osvojio je prvu nagradu publike, kao i stručnog žirija, a pesma je dobila i nagradu za najbolji tekst. U svom punom sjaju nastupiće i u Fensi Kafani.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

I nakon nastupa Marinka Rokvića Fensi Kafana nudi izuzetan muzički program. U subotu za vas će nastupati Nenad Cvijetić i Sanela. Vašem izvanrednom provodu u nedelju 10. novembra doprineće Andreana Čekić i Kosmajac, dok vas u ponedeljak očekuju Katarina Živković, Sanela i Balkan Bend.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u Fensi Kafani možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com