Lepeza u Perperu, vesti

Kafanski repertoar kakav ste sanjali.

Još uvek niste odlučili gde ćete provesti svoje naredne izlaske? beogradnocu.com je tu da vam pomogne pri izboru. Za sve one koji žele da iskuse jedinstveni meraklijski provod, tu je kafana Lepeza u Perperu, koja je garantovano nepogrešiv izbor.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Kafana Lepeza u Perperu brzo je postala imperativ noćnog provoda, jer je repertoar koji se ovde nudi autentično kafanski, onaj koji tražite kada god pomislite na kvalitetnu kafansku zabavu. Kafana Lepeza u Perperu nudi baš to, njeni izvođači poznaju pravi narodnjački reperoar i pogodiće svaku pesmu koju volite kao i momenat kada treba da je izvedu. Pripremite se na pravo boemsko uživanje.

Utorak 11. mart obeležiće nastup Mirjane Mirković, Alibi Benda i Ane - Plavog Anđela. Ova sjajna muzička ekipa nastupiće i dan kasnije, u sredu 12. marta, kao i narednog ponedeljka 17. marta.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Fantastični Akapulko Bend učiniće da vaš četvrtak 13. mart bude za pamćenje. Uz sjajan repertoar, dobro raspoloženje i najlepše Beograđanke, provešćete se izvanredno. Petak 14. mart rezervisan je za jednu od legenda naše muzike – Milančeta Radosavljevića, koji će nastupiti u pratnji sastava Bota i Dijamanti. Milanče Radosavljević kaže da voli stare srpske pesme, koje imaju melodiju, koje imaju širinu, koje imaju dušu. Takođe voli i našu starogradsku muziku. Sa velikim uživanjem uvek sluša Zvonka Bogdana i orkestre koji ga prate. Predraga Gojkovića Cuneta i Predraga Živkovića Tozovca naziva legendama naše narodne muzike.

Subota 15. mart rezervisana je za nastupe Igora X i Muharema Serbezovskog, a čaroliji ove večeri posebno će doprinuti Trbušne Plesačice, koje će probuditi sva vaša čula. Nedelja 16. mart je dan kada nastupaju Srećko Krečar, Lepeza Bend i Zorica Marković, inače vlasnica ove prelepe kafane.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

beogradnocu.com brine o vašem provodu. Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Lepeza u Perperu, koja je omiljeno mesto mnogih poznatih ličnosti. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com