Štikla i Burence, vesti

Kafanski sevdah Beograda - kafana Štikla i Burence.

Kafana Štikla i Burence je kafana puna ljubavi. Ovde ne možete, a da ne volite sve! I najlepše štikle, a i najukusnije burence, jer najbolji provod se toči baš u kafani Štikla i Burence i to je bezpogovorno tako.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Kafansko raspoloženje je toliko jedinstveno odnegovan stil života čiji smo svi deo, bili svesni toga ili ne i to posebno u kafani Štikla i Burence. U ovom fenomenalnom, autentičnom prostoru koji po malo podseća na seoske kafane koje još uvek čuvaju onaj pravi kafanski dojam u četvrtak nastupa Nevena Nensy, šta vas tamo čeka u analima raja je zabeleženo.

To će biti takav provod, da niko neće moći da nadmaši Nevenu Nensy i prestoničku prinćipesu kafanu Štikla i Burence. Nema kafane koja će moći da parira ovom ludilu koje će zablista na kariranim stolnjacima kafane Štikla i Burence, a pod patronatom fenomenalnog nastupa kraljice veselja Nevene Nensy.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

U petak vas čeka Žare - Live i totalni haos, samo u kafani Štikla i Burence. Totalni kolaps nastupa kada se pojavi Zare i oduševi sve prisutne, to su baš one žurke za kojima vapi ceo Beograd, a sa Zaretom i kafanom Štikla i Burence maksimum vašeg raspoloženja je zapečaćen!  Ovde ima mesta za sve vaše sevdahe, meraklijske snove i ispijene čaše, a kada zapave Žare raspoloženje puca do plafona i takav gušt ne nudi ni jedna druga  kafana do najbolja od svih kafana Štikle i Burence.

Tamburaši su vizit karta svake kafane, koji u kafani Štikla i Burence nastupaju subotom svojim naštimanim žicama nadmašili su sve tamburaške sastave koji su ikada postajali u kafanskom životu Beograda.

kafana Štikla i Burence

 Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Rezervaciju možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju ponovnog sudara sa vašim najluđim provodima, pogledajte našu galeriju fotografija i  uverite da vas najbolji noćni provod čeka upravo kod nas.

 

beogradnocu.com