Kabare 13, vesti

Kafansko veče samo za prave boeme.

Klub Kabare 13 po mnogo čemu se izdvaja iz bogate prestoničke ponude, pa je i omiljeno mesto mnogih poznatih ličnosti. Ovde vam nikada ništa neće zafaliti, jer je primarni cilj svih okupljenih oko Kabarea 13 da pre svega gosti budu zadovoljni. Upravo zbog toga, u četvrtak 13. marta organizuje se specijalno Kafansko Veče, za sve prave boeme.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Samo oni koji poverenje budu ukazali klubu Kabare 13 imaće prilike ovog četvrtka da iskuse neverovatan i jedinstveni provod. Kafansko Veče obeležiće fenomenalan nastup Crystal Bend, Gorane Babić i domaćina Ivana Marinkovića. Kao što ste već navikli kada je klub Kabare 13 u pitanju, sve će se ovo dešavati uz specijalne VIP goste.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Podsećamo da klub Kabare 13 radi šest dana u nedelji kao kafić, odnosno od ponedeljka do subote od 12 h, pa sve do 22h, dok se četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom pretvara u neizbežno mesto za vaš neponovljivi klupski provod. U toku dana kada radi kao kafić postoji specijalna ponuda, odnosno sok i kafa dostupni su vam za 180 dinara. Možete napraviti svoju kombinaciju, na primer ceđena narandža i nes kafa, ili limunada i espreso...

Četvrtkom Kabare 13 radi kao klub i to od 22h pa sve do 1h iza ponoći, dok od petka do nedelje radi od 22h, pa do čak 4h iza ponoći. Očekuje vas veoma ljubazno osoblje, rapsoloženi gosti koji su uvek prijateljski nastrojeni i naravno usluga koja je apsolutno besprekorna.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Da ne biste propustili izuzetna dešavanja koja slede, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Kabare 13 možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo klub Kabare 13 bude vaš izbor za noćni izlazak ovog vikenda, ali i u buduće. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima i dešavanjima koja nikako ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com