• Strahinjića Bana 61
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / House
  • 100 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Hugo nalazi se u samom centru Dorćola, u ulici Strahinjića Bana broj 61.

Hugo, ili kako se izgovara “Ugo”, je novi napitak nastao na severu Italije, u južnom Tirolu. S obzirom da svi znamo šta je Aperol Spritz (aperitiv-mešavina citrusa, penušavog vina i kisele vode), Hugo mu na neki način predstavlja konkurenciju.

Tako je nastao kafe bar sa ovim imenom , kao novi lokal u gradu napravljen sa idejom da bude reprezentativno mesto ovog pića, a naravno i ostalih vrhunskih osvežavajućih napitaka koje kafe Hugo nudi.

Napitak Hugo je u stvari svetao i veoma osvežavajući koktel od penušavog vina Proseca. Sličan Mohitu, Hugo se zahvaljujući jednom sastojku razlikuje po dozi slasti kojom je naglašena penušavost i blistavi mehurići prelepog Proseca. Huga možete piti samog, ili kao aperitiv pred lagani letnji ručak, ali vodite računa. Jer jednom kad probate ovaj osunčan i osvežavajući koktel, nećete želeti ništa drugo da pijete. Jer Hugo ima ono nešto, što je potrebno da se podnese ovo oblačno i hladno vreme koje nam sledi. Probajte i uverite se sami.

Dođite u kafe Hugo i naručite ovaj fenomenalni ukus koji će vas odvesti pravo u Italiju, probuditi sva vaša čula, eleganciju i sofisticiranost koju imate u sebi.

U kafe Hugo možete doći i na jutarnju kafu, popodnevno druženje sa prijateljima uživajući u vrhunskim koktelima, ili uveče, sa voljenom osobom uz romantičnu čašu penušavog Huga. Povod za ispijanje ovog pića može da bude različit. Kao piće kojim treba započeti lep dan, do izuzetnog večernjeg aperitiva. Kafe Hugo ima bogatu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića među kojima su Scavi & Ray italijanska vina, francuski kokteli i još mnogi drugi topli i hladni napici.

U enterijeru kafe Hugo, pored crne, dominira zelena boja. Vlasnik je pokušao da probudi prefinjen i raskošan izgled lokala stavljajući akcenat na dominantnu toksičnu zelenu boju koja preovladava u ambijentu, i uspeo je u tome. Dok je u jednom delu kafića potpuno mint boja, u drugom se zelena provlači kroz detalje poput zavesa, stolice, slike, menia... Ovakav primer luksuznog kafića u Beogradu, dokaz je da kafe Hugo prati svetske trendove, a pre svega ispunjava sve funkcionalne i estetske norme u objektu.

Dođite u ovaj izuzetni kafe bar u centru Dorćola, jer vas pored odličnih pića očekuje i sjajan provod. Svakog dana kafe Hugo organizuje vesela dešavanja, pa povedite društvo i uživajte u sjajnom kafiću uz ukusne koktele koje će vam spremiti pravi koktel majstori.

Posetite kafe Hugo i uverite se u kvalitet ponude i usluge koju ovde nude.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Hugo