Kolumne, Razno, vesti

Kako da naterate dečka da vas poželi još više?

Nekad je teško dopreti do muškog srca, ali ukoliko devojka ima dobar pristup, može da uspe u tome da joj se potpuno otvori. Ne postoji korak-po-korak pristup, ali ukoliko dajete vašoj vezi malo ohrabrenja i razumevanja, oboje ćete se osećati opuštenije. Početnička greška je što većina devojaka mnogo očekuje na početku i momci zobg toga osećaju pritisak. Tako da umesto da požurujete stvari na početku, teba malo da iskulirate i shvatite da njemu ipak treba malo više vremena da bi vam se otvorio.

Nek se stvari odvijaju polako. Treba se opustiti. Umesto da ga požurujete i presirate, pustite da se stvari odvijaju spontano. Umeće to itekako da ceni. Budite i vi iskreni i otvoreni, ukoliko to želite od njega. Želite iskren odnos? Morate i vi da budete iskreni.

Posvetite mu vreme. Obratite pažnju na to što vam priča, šta vam pokazuje ili radi. Budite obzirni. Lako je nekom ukazivati stalno na njegove mane: šta ne radi kako treba i kako to što radi nije dovoljno. Budite tu za njega. Stavite mu do znanja da ste tu. Budite mu podrška i imajte vere u njega i kupićete ga za ceo život.

 

beogradnocu.com