Kolumne

Manjak novca ne zadaje muke samo muškarcima, već i mnogim ženama. Međutim, kada govorimo o izlasku u klub, devojke će sa manje para moći da se provedu za razliku od muškaraca. Za početak jer mogu manje da popiju. Dobro, ne baš sve. Neke imaju veći cug i od muškaraca. No, koliko vam se puta desilo da ste gotovo poslednji dinar ostavili konobaru, a potom upoznali devojku sa kojom ste se "skontali" na prvu loptu? Muškarcima činjenica da su ostali švorc i te kako utiče na ego. Mnogi smatraju da će, ako devojci ne pošalju piće, biti okarakterisani loše. Da nisu džentlmeni. No, ako vam je za utehu, iako je to simpatičan gest, malo je prevaziđen.

11111

Evo kako možete biti duplo veći džentlmen u koliko kod sebe nemate novac da platite piće devojci koja vam se dopala, a kamo li da pošaljete turu pića svim njenim drugaricama. Ako varnice sevaju, dovoljno je da je intrigirate pričom, a nakon toga, da je ispradtite do izlaznih vrata kada za to dođe vreme. Imate 200 dinara u džepu? Platite joj garderobu koju je ostavila pri samom ulasku u klub. Ako je odlaganje garderobe  jeftinije, ostavite bakšiš devojci koja radi za pultom. Zatim pomozite vašoj simpatiji da obuče kaput i ispratite je kao svaki dasa do vrata. Pitajte obavezno da li ima prevoz do kuće. Odgovor će verovatno biti pozitivan.

aids

Ako ste joj se dopali, sigurno će vam ostaviti broj telefona, ako ga kulturno zatražite. U koliko joj se niste dopali, bože moj, niste bacili desetak hiljada na uzaludno čaščavanje. Novcem se ipak ne može sve kupiti.  Mnogi će se ovoj teoriji nasmejati jer smatraju da žene danas isključivo traže momke koji su finansijski stabilni. Ima i takvih, ali i dalje ima skromnih devojaka koje ćete pre osvojiti dobrom pričom i malim gestom nego flašom vodke. Da, tako je!

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com