Kolumne

Dešava se. Da se ne lažemo. Ovoga puta, obratićemo se devojkama, a verujemo da će se mnogi muškarci pronaći u priči. On je izašao sa prijateljima u klub a vi ste ostali sa prijateljicama kod kuće da gledate film. Vratio se u cik zore, i ženska intuicija vam govori da nešto nije u redu. Evo nekoliko situacija koje mogu da ukažu na greh. Da se razumemo, prevara jeste greh, kako god da zvuči. Nismo preterali. Prvi siglnal jeste, kao i uvek mobilni telefon.

telll

U koliko je vaš partner naprasno počeo da telefon nosi svuda sa sobom pa i u toalet, može biti sumnivo, ali ne mora da znači. Ako je pak promenio šifru, to je već razlog da vam se upali žuta lampica. To ne znači da treba da mu na spavanju otmete mobilni kao razbojnik iz javnog prevoza. To znači da treba da obratite pažnju i na sledeće detalje.

volim-te

U koliko je vaš partner bio blizak sa drugom ženom, ženski parfem ćete lako prepoznati. Karmin na kragni je već prevaziđen, o tome računa vode svi, ne samo preljubnici. Opet, to ne znači da ste prevarene. Možda je u klubu sreo prijateljicu sa kojom se srdačno pozdravio, a ona baš koristi jak parfem, na primer Kenzo Džangl. Međutim, ako govorimo o "ozbiljnim" ljubavnicima, oni ovaj trik znaju, pa će se četo baciti pod tuš pre dolaska kući. Ne pitajte gde.

smeker-sa-ribom

Facebook je mnoge parove spojio ali mnoge je i zauvek razdvojio. Međutim, ako ste baš rešili da budete Šerlok Holms, idite do kraja. Proverite da li se na njegovom profilu pojavila neka nova prijateljica, u vreme kada je on bio u provodu. Onda možete zaviriti i u njen profil. Možda ćete tako uvideti da li je "prijateljica" bila na istom mestu gde i vaš partner. Devojke obavezno objavljuju slike iz provoda. Opet ni to nije razlog da stvorite svađu. Histerijom ništa nećete rešiti. U koliko imate bilo kakvu nedoumicu, pitajte. Normalnim tonom. Prosto pitajte. Dobili ste sumnjiv odgovor? Hajmo dalje...

aa

Ako vaš partner vozi automobil, u njemu ćete, u koliko je neku cicu povezao kući, pronaći sitnice na koje muškarci ne obraćaju pažnju. Recimo, spušten branik koji štiti od sunca na suvozačevom mestu i otvoreno ogledalce. Znate o čemu pričamo. Žene vole da popravljaju šminku u kolima. Međutim, možda je vaš dragi do kuće odvezao pripitog prijatelja, koji je bacio oko na ogledalo da vidi u kakvom je stanju. Iskusni muškarci koji su skloni varanju znaju da je taksi uvek odlična alternativa. No, VAŽNO PRAVILO! Nemojte paranoisati. Umišljati i stvarati fimove koji ne postoje. Budite realne. U koliko niste spremne da prihvatite bolnu istinu - da ste prevarene, nemojte pokušavati da saznate bilo šta. Dovoljno je samo da pitate vašu jaču polovinu da li je provod bio dobar. Tu bi priča trebalo da se završi. Primere bismo mogli da vam dajemo do 2017. godine, ali nećemo. Prosto smo se pozabavili situacijama koje se dešavaju noću. Ne svima. Zdrave veze zasnovane na poštovanju i poverenju još uvek postoje.

Ipak ćemo priču završiti u duhovitom tonu...

Evo kako kaže Viki u svojoj pesmi...Varamo se, varamo, da nam prođe vreme...

beogradnocu.com