Kolumne

Mnogi muškarci, kada vide da neko pohotno gleda njihovu lepšu polovinu će reći : "Vidi ovog što zeva u tebe". Međutim, malo ko će se zapitati da li je njegova devojka sklona flertu čak i u njegovom prisustvu. Ovo su neki od znakova koji mogu da ukažu na to da ste u vezi sa "kraljicom flerta".

Slika dana 01.01.

Devojke koje vole da flertuju često će telom biti okrenute ka masi u klubu, dok će svog muškarca postaviti na poziciju sa koje može da vidi samo nju. Obratite pažnju na sledeće detalje... Ako se osmehuje konobaru koji dinosi piće, i pri tom ga svaki put uhvati za ruku jer navodno ima neko dodatno pitanje...Pravi muškarac će prepoznati razliku između flerta i normalnog razgovora.

 

kasina10 karmin

Ako vaša lepotica popravlja karmin na očigled svih prisutnih, obratite pažnju na koji način to radi. Ako je već velika gužva ispred ogledala, i odlučila je da ga popravi za stolom, uradiće to krišom za 30 sekundi, međutim, u koliko zavodljivim pokretima nanosi ruž oblizujući usne, to može biti znak da želi da skene paćnju na sebe. Ali ne samo vašu već i okoline.

vlado-kosa

I ptice na grani znaju da ženama koje se igraju  pramenom svoje kose nedostaje nežnost. Kako znaju ptice, tako znaju i ostali muškarci. Ako vaša devojka sve vreme mazi pramen svoje kose, mnogi frajeri u klubu će pomisliti da joj pored vas nešto nedostaje. I naravno, svaki iole iskusan muškarac shvatiće u koliko njegova lepotica očijuka sa nekim za susednim stolom to je bar lako. Ovo su samo neki od primera koji ne moraju biti 100% tačni, ali mogu da ukazuju na flert. Nemojte ni po koju cenu biti posesivni i ljubomorni. Flert je bezazlena stvar, ali sigurno je da od flerta sve počinje...

beogradnocu.com