Kolumne, vesti

 Kako da prepoznate da najbolja drugarica hoće da vam preotme dečka.

Preskočićemo uvertiru o moralisanju i direktno gađati u centar. Gospodo, živimo u 21 veku i ovakve stvari se događaju svaki dan. Evo šta kažu stručnjaci kako da provalite drugaricu koja ima pozadinske namere.

1. Sve češće i češće dolazi kod vas i baš nekako pogodi kada ste vi na poslu. S obzirom da se radi o vašoj najboljoj drugarici, ona jako dobro zna vaš raspored i zna kada ste kući.To što vas ona sačeka, kao da ispadne da je zaboravila kada se vraćate s posla pa svratila ranije, ne treba da vas odvede na pogrešnu stranu. Ako ovo počne sve češće da se događa, lepo i kulturno je odstranite pre nego što ostanete bez momka.

2. U prisustvu vašeg dečka se pojavljuje u brutalno provokatvnim odevnim kombinacija. Ovo može biti sumljivo posebno, ako se ona ranije nije tako oblačila. Naravno, jednom ili dva puta može biti u pitanju slučajnost, ali ako se ona ovako oblači samo kad je vaš dečko u blizini, pa joj kao šatro sklizne bretela ili ispadne bradavica. Reagujte dok ne bude kasno. I gospođu lepo pošaljite u rodni kraj!

 

beogradnocu.com