Kolumne

"Dok mi u trenutku žara, tvoja burma kožu para"... Otpevala je Seka Aleksić i mnogim oženjenim muškarcima dala odličnu ideju da burmu pre odlaska u klub sa društvom ostave kod kuće ili čak u kolima. Evo kako da se ne prevarite, ako upoznate nekog ko vam se dopada, a on vam ne kaže da je zauzet ili da ima porodicu.

muskarac i devojka

Za početak, on malo priča o sebi, o tome gde radi, gde živi. Rećiće vam da radi u nekoj privatnoj kompaniji koja je nova na tržištu ili recimo da živi "blizu" kluba u kom se nalazite. Pitajte ga da li je slobodan da ga u nedelju izvedete na ručak. Oženjeni muškarci, koji su porodični tipovi, nedeljom su uglavnom sa svojom porodicom, no uvek ima izuzetaka. A i da se razumemo, da su porodični ljudi ne bi muvali druge žene u klubu.

muski

Ponašanje njegovog prijatelja ga često može odati. Ako prijatelj zbija neke  interne šale na njegov račun, ili se vrpolji i gleda da ne naiđe neko koga poznaju, može biti signal da je burma u kolima. Naravno, ne mora da znači. Elem, ako ste se ipak odlučili za drugo viđanje ili upustili u malo dublji odnos, obratite pažnju na to da li vas zove u hotel ili insistira da on dođe kod vas. I naravno, oženjeni muškarci često gase svoje mobilne telefone kako ih žena ili deca ne bi pozvala u nezgodnom trenutku. Postoje žene koje vole zabranjeno voće, za njih ova priča definitivno ne važi.

beogradnocu.com