Magazin

Budite dama! Verujemo da ste mnogo puta poželele da se izujete na sred kluba ili kafane, jer vas cipele žuljaju, ili pak niste navikle da provedete nekoliko sati u vrtoglavim potpeticama. Evo nekoliko saveta kako da izdržite celu noć đuskajući u štiklama. Za početak, vodite računa pri samoj kupovini, jeftinije cipele, od nekvalitetnih materijala, često znaju da budu krute i neudobne. No nemamo svi novca za skupu obuću. Ako ste i kupile cipele od par hiljada dinara, i u sred noći osetile bol u stopalima, nemojte se izuvati krišom ispod stola! Nikako! Postoji šansa da nećete moći ponovo da ih obujete.

red-shoes-jpg2_

Uvek u torbici nosite flastere. Ako ste obuli nerazgažene cipele, drugaricu pod ruku, pa iskoristite neko skriveno mesto gde ćete moći da ih zalepite. Potrudite se da se flasteri ne vide, to nije ni malo seksi. Moda je na vašoj strani! Ove zime moderne su čizme preko kolena sa debljom štiklom i platformom. One mogu biti jednako zavodljive kao salonke. Ali će vam stopalo u njima biti stabilnije.

stikle-naslovna

Vežbajte hod kod kuće. Ovo je dobar stari savet mnogih uspešnih žena. Budite snalažljive. Za svaki slučaj, ponesite baletanke sa sobom, ali, budite oprezne. Nemojte dozvoliti da vam obrazi porumene, ako obezbeđenje nekog kluba iz vaše torbe izvadi par cipela. One moraju biti u posebnoj vrećici. Međutim, ako se i desi da se zanesete, pa se izujete, uradite to šmekerski i samouvereno. Postoje muškarci kojima će to biti simpatično. No, ne zaboravite jednu stvar! Mesto na kom ste ostavile neudobne cipele. Sigurno ne želite da bosih nogu idete kući. To već nikome nije simpatično.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com