Kolumne

Vi ste odabrali baš nju! Međutim, ona je opkoljena drugaricama. Komunicira, peva i nazdravlja sa njima. Blokada? Evo kako da je razbijete! Naime, ne možete biti stidljivi u ovakvoj situaciji. Morate se pre svega fizički približiti devojci koja vam se dopada. To ne znači da treba da joj dišete za vratom, ali važno je da pronađete mesto u klubu na kom ćete biti dovoljno vidljivi. Mora vas nekako zapaziti za početak!

stara-pesma-hostese

Pronađite dobar izgovor da joj se obratite. Baš njoj. Potrudite se da to ne bude rečenica "imaš li upaljač". Budite kreativni, zamolite je da vam kaže gde je kupila haljinu. Zašto? Zato što je vašoj sestri rođendan za nekoliko dana pa želite da joj kupite istu jer je mnogo lepa. Bele laži su dozvoljene. Time ćete joj ujedno dati kompliment a i pokazaćete vašu lepu osobinu. Drugarice pozdravite i budite krajnje ljubazni prema njima. Nikako napadni. Razlika postoji.

ona moja kafana hostese

Ako primetite da vas neka njena drugarica popreko gleda ili prevrće očima, udelite i njoj kompliment. Malo umereniji. Recite joj da je mnogo lepša kada se smeje. Zapamtite, žene vole komplimente! Međutim, nemojte biti dosadni. Rekli ste svoje, a onda se vratite na svoju poziciju. Žene lako možete proceniti u koliko su zainteresovane za nekoga. Ako ste ostavili utisak, to ćete primetiti jer će se verovatno barem jedna od njih okrenuti da vidi gde vi sedite. U kakvom ste društvu. Ima li žena oko vas?

freestyler hostese

Ako primetite da imate prođu, pošaljite im piće, to je uvek lep gest. To nikako ne znači da morate potrošiti platu na četiri flaše šampanjca. Ne. Bitna je pažnja. Kada im piće stigne, zamolite konobara da se obrati baš devojci koja vam se dopada. Nazdravite prvo njoj, a potom i njenim drugaricama. Mimikom napravite razliku u pogledu ka vašoj simpatiji i njenim prijateljicama. Da ne dođe do zabune. Vama se sviđa crnka, a plavuša je shvatila da joj se udvarate.To nikako ne bi valjalo. Budite strpljivi, ženama je potrebno malo vremena da se opuste. Nakon izvesnog vremena, priđite opet. Dalje valjda znate i sami.... Srećno!

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com