Kolumne

Nije blam biti solo igrač. Svakom od nas se nekada desi da bismo želeli da se distanciramo od svih, a zašto da ne i da izađemo sami u provod. Međutim, evo nekoliko saveta kako da se ne smorite prilikom solo izlaska.  Dakle rešili ste da se dobro provedete, vaše društvo nije raspoloženo za žurku, a vama je do provoda. Nemojte ograničavati sebe. Put pod noge i u zezanje!

anja

U koliko ste pripadnica lepšeg pola veće su šanse da ćete društvo naći u prvih pola sata, jer će vam muškarci prilaziti konstantno. U koliko vam to ne prija, uvek nađite kulturan izgovor, da čekate prijatelje, ili da vam recimo dečko radi u tom klubu (ne morate baš prstom upirati u nekog barmena). Za početak, izaberite mesto na kom nikada niste bili. Mesto na kom nećete sresti poznate ljude. Pružite sebi mogućnost da upoznate nove interesantne osobe, u koliko ste za to raspoloženi.

crnka

Bilo da ste muško ili žensko, smestite se za šank. Nikako za sto. Šank pozicija je odlična da osmatrate ljude oko sebe. Sigurno će vas zabaviti ljudi koje vidite . Zanimljiva đuskanja, muvanja, okupiraće vam pažnju. U koliko ste rešili da ne pijete preterano, videćete razne scene prouzrokovane pijanstvom koje mogu biti simpatiče. Telefon ostavite u džepu ili torbi. Naručite sebi omiljeno piće i uživajte u konzumiranju istog.

k6U koliko ste muškarac, ovo je idealna šansa da smuvate neku cicu. Verujte nam na reč, 80 odsto žena iznenadiće se vašom odlukom da izađete sami. Ovo im u početku može biti interesantno a ako ste dovoljno spretni, uz dobru priču, gde vas drugari ne zivkaju svaki čas i ne zavitlavaju moćićete da budete vi - vi! Pripadnici jačeg pola često pred prijateljima nesvesno glume da su nešto što nisu kada osvajaju devojku. Neka ovakvo veče, bude vaše veče! I naravno, ako ste u mogućnosti, promenite što više mesta za jedno veče. Možda ćete se provesti bolje nego ikada, upoznati dobre ljude, lepe žene... Nikad se ne zna.

 

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com