Kolumne, Razno, vesti

Kako da stvarno izgubite dečka za 10 dana?

Sećate se sigurno filma na koje su sve žene navučene ''Kako izgubiti dečka za 10 dana?'' E, pa mi ćemo to da vam prikažemo kroz ovaj članak. Bilo da ste žensko ili muško, treba da pročitate. Dame ako tražite pravog čoveka da ga zadržite za sebe - pročitajte ovo. Momci ako su vam se smučile neurotične žene - pročitajte ovo.

1. “blah, blah, blah, blah, blah…” Ukoliko pričate bez pauze, shvatite da će posle određenog vremena prestati da vas sluša. Udahnite s vremena na vreme.

2. ''ja,ja,ja,ja,ja....'' Ukoliko kada pričate, sve što izgovorite sadrži ''ja, moje, ja i opet ja'' nit će biti zainteresovan nit impresioniran.

3. Kada vam se sve vidi. Devoje ne morate da se oblačite kao Posh Spice, u crnu kožnu haljinu iz koje vam sve ispada. Muškarci vole dame, ne pratnju.

4. Zovete ga, pišete mu mnogo... ali baš mnogo. Ne postoji ograničenje kada uhodite nekoga. Ali ne budite stoker. Dajte mu prostora, budite tu... ali ne previše.

5. Pojavite se nepozvani. Ovo je isto očajnički potez. I da budemo iskreni: jeziv.

6. Ne smejete se njegovim šalama. Čak iako nije budući Sajnfeld, pokušajte da se nasmejete kad baci neku foru. Momci vole kada misle da su duhoviti.

7. Planirate vaše buduće venčanje. Ovo može baš da ga odbije. Ako bude hteo da se ženi jednog dana, znaće.

8. Pričate o bivšem stalno. Ovo nije teško. On ne želi da sluša o Pavlu sa mora. Zato začepite!

9. Kažete mu da vas podseća na vašeg tatu. Nije cool. Nikad.

 

beogradnocu.com