Kolumne

Zapazili ste super frajera u klubu. Konverzacija teče a vi ste saznali da je rođen u znaku strelca. U koliko verujete u horoskop, ovo su mali trikovi koji će vam pomoći da ga zavedete!

momciMoraćemo odmah da vas razočaramo. Strelčevi se teško vezuju za jednu osobu. Ali, možda ste ta "jedna osoba" baš vi. Oni obožavaju seks. Nenapadnom pričom o ovoj temi, svakako ga možete zaintrigirati. Ali nemojte biti navalentni. Nije sve u tome. Strelčevi vole tolerantne žene, pune razumevanja. Ako u sred noćnog provoda počne da vam priča kako je automobil ostavio kod majstora jer mu je pukao zupčasti kaiš, zainteresujte se. Za početak pitajte šta je to (obzirom da mnoge žene ne znaju). To će biti dovoljno da on shvati da vas zanima ono o čemu govori.

momci oblacenje

Muškarci koji su rođeni sredinom novembra i početkom decembra meseca najviše od svega cene iskrenost. U koliko vas priupita bilo šta vezano za vaš život, morate biti iskreni. Ostalo vam je još toliko novca da platite taksi do kuće. Budite iskreni, nemojte se pretvarati da ste nešto što niste. Gubite poene u startu!

aids

Oni vole alkohol, i slobodan način života, zato mu nemojte brojati čašice čak iako je malo popio. To ne znači da se i vi morate napiti da biste mu se dopali. Ne! Naprotiv, oni vole mirne žene koje će umeti da ga prate. Kako u noćnom životu, tako i u seksualnim maštarijama. U koliko niste skloni egzibicijama u krevetu, prepustite strelca nekom drugom. A vi se bacite na nekog rođenog u znaku Raka. Srećno!

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com