Kolumne

Mnoge žene će odmah negodovati zbog samog naslova. No, neka se iste zapitaju da li im se ikada dopao neko ko je zauzet? Kažete ne? Hajde razmislite još jednom.... Opet kažete ne? Niste iskreni prema sebi. No, jasno vam je da se na tuđoj nesreći ne gradi sreća, i da je oteto prokleto. Ok, poslovice znate. Međutim, koliko se puta desilo da u klubu spazite dečka vaših snova koji....Ima devojku. Postoje žene koje će iz vrlo opravdanih razloga odustati u samom startu, međutim, postoje opasnice kojima ovo ne predstavlja problem. Da se razumemo. Niko ne može biti otet! Ako vas neko iskreno voli, biće vam veran i u haremu. Zapamtite jednom za svagda. Vaš dečko nije vaš privezak za ključeve, da bi neko mogao da ga ukrade. Kada smo to razjasnili možemo dalje.

0000000000000000

Ako ste već rešili da zavodite zautetog dečka, radite to neprimetno. Nemojte njegovu devojku praviti ljubomornom. To može imati kontra efekat. Muškarac koji nije zaslepljen svojom devojkom vrlo lako će prepoznati devojku spremnu za flert.

aaaaaaaaaaaaaaaa

Čekajte pogodan trenutak da mu se približite. Recimo, ako odlazi do šanka po piće. Uvek mu možete nenapadno prići i pitati ga da li ima dobru memoriju? A potom izdiktirati mu uz osmeh svoj broj telefona. Okrenuti se i otići. Ako ste mu se dopali, zapamtiće ga verujte nam na reč. Ako voli da švrlja, okrenuće vas već sutra. Međutim, zapitajte se da li želite da budete u vezi sa nekim ko je spreman da vara svoju devojku? Isto se sutra može desiti vama! Ili se pak stavite u situaciju te devojke... Pa ne biste voleli da ste joj u koži. Statistike kažu da 98 odsto muškaraca raskida dugogodišnju vezu ili se razvodi zbog ljubavnice! Nemojte biti ljubavnica! Ako ste spremne na seks za jednu noć. Zapitajte se pre nego zakoračite u krevet, kako bi vama bilo da neko skače po vašoj posteljini.... Međutim, sve je stvar ličnog izbora. Mi samo ne zatvraramo oči pred onim što se svakodnevno u noćnom provodu dešava!

beogradnocu.com