vesti

Kako doći do jeftinih avio karata ?

Jedan od najjednostavnijih načina da stignete do željenih destinacija u svetu jeste kupovina avio karte. Kupovinom avio karata možete posetiti najudaljenije delove sveta i pri tom izbeći putovanja koja nekada mogu da traju satima, čak i danima.

Kada pomislimo na odmor većini ljudi prva asocijacija jesu egzotične destinacije, uživanje na peščanim plažama, savršen odmor gde možete pronaći mir i opuštanje. Veoma često smo u nedoumici kada razmišljamo gde bi mogli otputovati, koje zemlje obići, sa kojim kulturama se upoznati.

Pored kupovine na šalterima aerodroma, sada putem internet možete na jednostavan način pronaći, rezervisati i kupiti avio karte do najudaljenijih destinacija širom sveta. Potrudili smo se da svim našim putnicima obezbedimo potpuno uživanje u svakom segmentu putovanja.

bora-bora

Putem portala Avio-karte.biz, u samo nekoliko koraka, možete rezervisati i kupiti najpovoljnije avio karte ka svim destinacijama. Sve što je potrebno je da putem pretrage odaberete koja destinacija Vam najviše odgovara , unesete parametre pretrage koji Vam odgovaraju i na jednom mestu dobijete uvid u bazu svih dostupnih letova. Izaberite let koji Vam odgovara, popunite obrazac sa potrebnim podacima i odaberite najpovoljniju opciju za kupovinu avio karte. Obezbedite jeftine avio karte na vreme, jer je broj karata ograničen.

Ukoliko želite da se kulturno uzdignete, zabavite, odgledate najbolje utakmice, doživite najbolji “klabing”, odete u odličan šoping možete posetiti neku od evropskih prestonica kao što su Pariz, London, Rim. Prepustite se uživanju u mediteranskoj kuhinji Španije, vinskim regijama Italije ili čarima malih evropskih gradova.

putovanja

Ukoliko niste ljubitelj klasičnih turističkih destinacija, pronadjite destinacije koje će probuditi u vama duh, energiju i avanturizam, kao što su Tajland, Bali, Maču Pikču, Angkor Vat u Kambodzi, Island kao i monoge druge destinacije.

Pored svih destinacija koje vam pruza Air Serbia, na portalu Avio-karte.biz mozete pretrazivati vise od 157 razlicitih avio kompanija, ka letovima u 550 zemalja sirom sveta.

Spremni smo da Vam u svakom trenutku izadjemo u susret i obezbedimo najpovoljnije cene avio karata, bilo da su u pitanju direktni ili kombinacija više odvojenih letova.

putovanja

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati portal Avio-karte.biz putem telefona 011/ 30 30 400 ili putem e-maila [email protected]. Prijatan let želi Vam Avio-karte-biz.

 

Foto: arabiian.deviantart.com
Foto: theluxurytravelbible.com
Foto: burnblog.net

 

beogradnocu.com