Klubovi, Poznati, vesti

Modna ikona,  jedna od najvećih i najintrigantnijih zvezda na našim prostorima Jelena Karleuša  ima više dvojnica. Međutim, jedna od njih je zadatak dvojnice shvatila vrlo ozbiljno. Po priči voditeljke Pinka, Dušice Jakovljević, devojka iz Beča, koja se zove isto kao naša najveća pop zvezda, uspela je da je "prevari".

dusica

-U Beču postoji devojka koja u svemu oponaša Jelenu Karleušu. Oblači se kao ona, ponaša slično, čak se i zove Jelena. Obzirom na to da smo JK i ja super i da se uvek izljubimo gde god da se sretnemo, desilo se to da sam se u jednom klubu, srdačno izljubila sa njenom dvojnicom- priča voditeljka kroz smeh i nastavlja...

jelena-karleusa-beograd-nocu-1439583941-720311

Ipak jedinstvena i neponovljiva - Jelena Karleuša

-Devojka je imala kačket, rolku, korset, dugu suknju strukiranu, kao što je JK nosila jedno vreme. Ja sam gledala u telefon, sve dok me prijatelji nisu ćušnuli rukom, jer je devojka došla za naš sto da se pozdarvi sa mojim prijateljima. Kako sam podigla glavu, od onog svetla nisam mogla najbolje da vidim lice, već sam videla devojku koja stoji i pruža ruku.  Ja sam ustala, izljubila je uz reči "gde si ljubavi moja... "Međutim dok sam je grlila po obimu grudi i visini shvatila sam da to nije Jelena. Pogledala sam malo bolje u crte lica i shvatila sam da sam pogrešila, da to nije moja prijateljica. Okrenula sam se ka svojim prijateljima koji su se uveliko smejali i rukama i glavama signalizirali da sam pogrešila. Ja sam se devojci izvinila i sela. Bio je to hit večeri - ispričala je Dušica za naš portal.

Zato, dobro povedite računa pre nego što se nekome bacite u zagrljaj. Da ne biste greškom ostali u istom. Posle grljenja nema kajanja.

beogradnocu.com