Kolumne, vesti

Kako mudre žene "drže" muškarce pod kontrolom.

Mudre žene jednostavno znaju kako s muškarcima. Često se pitate "Kako ona to uspeva, a ružnija je sto puta od mene", pa lepo draga moja, koristi glavu. Mudre žene i velike zavodnice ne koriste samo svoju lepotu u svrhu "kontrole" muškaraca. One jesu uvek lepe i doterane, ali pre svega koriste mozak i verovali vi ili ne non stop taktiziraju. Evo nekoliko saveta iz prve ruke.

1. Uvek pustite muškarca da misli da je glavni

Ovo pravilo je od presudne važnosti. Muškarci jednostavno vole da budu glavni i treba ih pustiti da veruju u to. Ima ona stara koja kaže "Muškarac je glava kuće, a žena vrat". Pažljivo izanalizirajte ovu poslovicu i videćete šta je njen tvorac tačno hteo da kaže. Nastojte da ispadne da su muškarci glavni posebno u drštvu, oni to jako vole, da ispadnu dase pred drugima. Postarajte se da poveruju da su vas oni naučili npr da vozite motor ili nešto slično, a vi ste to već i pre znali, ali njemu će prijati da poveruje kako vi super vozite motor jer vas je on naučio. Ima mnogo primera ove "prividne" vladavine. Ako do sada ovo niste primenjivale drage naše dame obavezno to počnite da radite, veoma je delotvorno.

2. Hranite mu sujetu

I ovo je veoma bitno. On je nabolji, najlepši najpametniji. Najbolje vozi kola, ima ispravno i jedino tačno mišljenje o svim mogućim temama i uvek je u pravu. Pobajte ovo, rezultati su fenomenalani.

 

beogradnocu.com