Magazin

Jednostavno, pogledajte ponude na našem sajtu. Šalu na stranu, pripreme za doček 2017. Godine već su počele. Žene uveliko biraju haljine, dok će veći deo muške populacije verovatno odabrati odevnu kombinaciju u poslednjem času. Međutim, skupa toaleta, dobra frizura i šminka, ne garantuju i dobar provod. Kako odabrati idealno mesto na kom ćete proveti najluđu noć?

docek

Za početak, idite na proverena mesta. Ako ste se tokom 2016. Godine dobro provodili u nekoj kafani ili klubu nema razloga to mesto ne bude vaš izbor i 31. Decembra.

ng-naslovna

Dočekajte Novu godinu sa svojom generacijom. Osluškujte gde idu vaši prijatelji ili poznanici. Vrlo često se dešava da se nakon ponoći "udruže snage", te više nije bitno ko je sa kim došao. Bitna je ista energija kojom ljudi u prostoru zrače.

terassa-hostese

Ono što je skupo, ne znači da je ujedno i dobro. Naime, svake godine u Beogradu pojavi se IN mesto na kom će biti sve gradske face. Nemojte biti rob trendova u novogodišnjoj noći. Idite tamo gde ćete se osećati lagodno.

jimmyysss

Muzika je možda najbitniji faktor! Vaše omiljene muzičke zvezde sigurno će doprineti vašem ugođaju, međutim, postoje bendovi koji su manje poznati, a prave fenomenalnu atmosferu. Ako niste sigurni kako zvuči bend koji će vas zabavljati poslednjeg dana decembra, svratite na njihovu svirku nekoliko nedelja ranije. Proverite da li je to ono što tražite.

konoba-sad

Ako ste isplanirali da punog stomaka dočekate 2017 - u, neka dobar restoran bude vaš izbor. Nemojte dozvoliti da prvog januara stojite u redu nekog Fast food - a, čekajući hamburger. Dakle, lajt motiv čitave priče je- provereno. Ako baš volite da eksperimentišete, naš savet je da to učinite za reprizu. Šta god da odlučite, ne zaboravite da se naoružate osmehom i pozitivnom energijom.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com