Kolumne

Imate lepu i atraktivnu devojku, koja je sa vama izašla u provod. Ona ne flertuje, ali je zapala za oko muškarcu za susednim stolom, koji je sve vreme odmerava i na kraju prilazi... Ne mari za to što je evidentno da je zauzeta. Kako se ponašati u ovako delikatnoj situaciji?

muski

Za početak, malo ko će ostati imun na ljubaznost i kulturu. Ponašajte se prema dotičnom, kao da je došao da vas počasti pićem a ne da vam mazne devojku. Preuzmite inicijativu, pitajte ga šta želi da popije, i okupirajte njegovu pažnju. To ne znači da treba da vam postane najbolji prijatelj te večeri, ali... Sve ima svoje.

kec

Taktizirajte, ali ne predugo. Za početak ga upoznajte sa svojom lepšom polovinom ali vi ostanite glavna spona između njih. Često se dešava da muškarci koji malo više popiju ne prezaju ni od čega. U koliko počne da deli komplimente vašoj devojci objasnite mu da ste je baš zato izabrali da vam bude supruga. "Bele laži" su dozvoljene. Recite da vas samo dve nedelje deli od venčanja. To će gospodina upornog svakako pokolebati u ostvarenju svog cilja.

sssssavija

Ne dozvolite da raspored sedenja bude kao na slici iznad. U koliko je neko navalentan može mu se omaći da mu ruka sklizne niz butinu vaše devojke. Tu već može da nastane problem, zato bolje sprečiti nego lečiti. Ako je udvarač uporan, počnite da ga smarate. Da dobro ste čuli! Pričajte mu nezanimljive priče, recimo o vašem poslu, o vašem šefu ili vašem tužnom detinjstvu.  Prigrlite ga kao da vam je ortak. Ružno zvuči, ali ubijte ga u pojam, a onda mu recite da očekujete da vam se pridruže budući kumovi. Nemojte vašu lepšu polovinu sve vreme držati za ruku. To pokazuje da niste sigurni u nju. Ona bi u tih desetak minuta mogla da se dopisuje sa najboljom drugaricom i da ne konstatuje vas dvojicu. Ako ništa od ovih saveta ne upali, zovite obezbeđenje. Niste dužni da trpite bilo kakvu vrstu uznemiravanja.

 

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com