Kolumne

Vaša devojka izašla je u provod sa prijateljicama, međutim, vi je nećete dočekati u toplom krevetu. Zašto? Zato što ste u drugom gradu, recimo, Parizu. Noć ćete verovatno provesti kuckajući poruke na viberu. Međutim, ako je vaša lepa devojka osoba kojoj beskrajno verujete, eventualno ćete joj poslati SMS, i poželeti joj ugodan provod. No, kako da budete sigurni da je ona na sigurnom? Da je neće saletati gomila udvarača? Sama pomisao nije prijatna. Složićete se.

kafana-kod-ministra-par

Da se razumemo. Muškarci su slobodniji nego ikada. Ne prezaju čak ni od činjenice da je devojka koja im se dopala, možda udata. Oni koji su sigurni u sebe, prepreke često ne poznaju, ili se prave da ne postoje. Vode se čuvenom sve popularnijom parolom "ko sme taj i može". Međutim, nije uvek tako. Evo nekoliko saveta, kako da "zaštitite" vašu lepšu polovinu.

kafana-korcagin-parZa početak, da vam olakšamo. Setite se koga ste i zbog čega zavoleli. Čime vas je osvojila i kako je pridobila vaše poverenje. To će vam pomoći da lakše zaspite. Elem, ako vam se po glavi mota misao zbog koje ne možete utonuti u san, pokušajte sledeće... Potrudite se da vaš  prijatelj, poznanik ili brat bude na istom mestu gde i vaša voljena osoba. To ne znači da  oni skupa treba glume obezbeđenje. Ne. To znači da ćete se i vi i vaša devojka koja je daleko od vas, osećati lagodnije. Da se razumemo, nisu sve devojke sklone flertovaju. Postoje i one koje su u klub došle isključivo da se opuste od stresne svakodnevnice.

momci oblacenje 2

Druga stvar koja može da "upali" jeste da vaši prijatelji dođu i srdačno se pozdrave sa osobom do koje vam je stalo. Pisali smo o tome, da je muškarcima, ma koliko bili navalentni pojava drugog muškarca zapravo kočnica. Vi se nećete naljutiti ako je vaš prijatelj srdačnije zagrli, a mnogi koji su je "pikirali" kao metu, pomisliće da su zakasnili, i prećiće dalje na osmatranje kluba. Mnogo je devojaka u klubovima oko kojih se ne moraju mnogo truditi. Rezultat toga je da će ipak ići linijom manjeg otpora.

momci oblacenje

Čuvene drugarice takođe mogu odigrati važnu, ne lažnu ulogu. U koliko su zaista prave, i one mogu biti vrsta zaštitnika. Kako? U koliko se neko ipak odlučio da priđe vašoj devojci, drugarica je ta koja može objasniti da su se devojke okupile kako bi proslavile divan dan. To recimo može biti veridba vaše devojke. Ovaj savet se malo potire sa činjenicom da neki ne prezaju ni od burme, ali mnogi će se okrenuti i otići kada shvate da je devojka već izabrala nekoga ko nije on. Ako mu dobra drugarica to saopšti ozbiljno bez naznaka da je u pitanju šala. Videćete udvaraču leđa.

Taksi Taxi

Obezbedite prevoz vašoj lepotici. Sigurno ne biste voleli da joj u 5 ujutru pripiti momci trube i pitaju je da li joj treba prevoz do kuće. Taksi je odlična solucija. Samo se u filmovima dešava da neko sedne u drugo vozilo i kaže " pratite ovaj taksi". U vremenu u kom živimo to se retko dešava. Navalentni udvarač će pre otići da potraži novu zanimaciju nego što će trošiti pare prateći vašu devojku do Vidikovca. Smešno zvuči ali tako je.

Da se razumemo, izuzetaka uvek ima. Možete izaći sa devojkom, i ako ona je sklona prevari, učiniće to dok čeka red ispred toaleta. A ako vas zaista voli, možete otići na kraj sveta ili ona, sve jedno je... Verujemo da još uvek postoje parovi koji se uzajamno vole i poštuju. Udvarača je uvek bilo i biće. Muškarci, morate se stoički nositi sa tim. Zato kada birate životnog saputnika, razmišljajte srcem i glavom... Ono treće neka bude baš na tom mestu - trećem.

beogradnocu.com