Kabare 13, vesti

Kako se provodi Albert Nađ.

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su tako sinoć bili u popularnom klubu Kabare 13. Tamo su  zabeležili, pored ekstremno dobrog provoda, šarmantnog Alberta Nađa. Fotografije prenose delić atmosfere koja se sinoć odvijala u ovom sjajnom beogradskom klubu, koji je poznat po vrhunskoj atmosferi, ali i najlepšim Beograđankama.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Naime, Albert Nađ, bivši srpski fudbaler mađarske nasionalnosti, sada sportski direktor Partizana, provodio se sinoć i nesumnjivo ludo zabavljao u klubu Kabare 13, koji inače drži bivši reprezentativac jugoslovenske hokejaške reperezentacije, Predrag Popović.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Iako je prošlog leta po drugi put uplovio u bračne vode, ovoga puta sa šarmantnom izabranicom Mirnom, od izlazaka i provoda ne odustaje. Nađ se poptuno prepustio svim čarima koje ovo izvanredno mesto nudi i uživao uz puno pozitivne energije i dobrog raspoloženja. Atmosfera u klubu Kabare 13 bila je, kao što ste već i navikli kada je ovo mesto u pitanju, izvanredna. Zadovoljstvo se moglo pročitati sa lica mnogobrojnih gostiju.

Klub Kabare 13 nesumnjivo postaje imperativ prestoničkog provoda, tako da na ovom mestu, sudeći po dosadašnjim dešavanjima, možete očekivati samo spektakl, vrhunski provod i nezaboravno uživanje. Proverite i vi zašto je klub Kabare 13 jedno od omiljenih mesta za provod poznatih.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Da ne biste propustili izuzetna dešavanja koja slede, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Kabare 13 možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo klub Kabare 13 bude vaš izbor za noćni izlazak ovog vikenda, ali i u buduće.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima i dešavanjima koja ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com