Kolumne

Pogodila je pesma, a ona je odmah uhvatila telefon da zove bivšeg dečka koji ju je ostavio. Poznat scenario? Ako jeste, evo kako da pomognete drugarici na ne načini grešku i pozove bivšeg koji u tom trenutku možda već uživa sa novom devojkom.

volis-li-me

Budite domišljati. Ako vaša drugarica ima običaj da ovo radi kad god popije dve čaše vina, spontano napravite dogovor. Pre nego uđete u klub, recite joj da ste rešili da veče posvetite samo njoj te da ćete mobilni telefon držati sve vreme u tašni. Zamolite je da vam da svoj i da zaboravi na njega nekoliko sati.

0100

No, ako vašoj prijateljici biši padne na pamet pri prvim taktovima njene omiljene pesme, ili pesme koja je podseća na njega, odvucite joj pažnju. Recite joj da imate "ženski" problem i da morate hitno do toaleta. Tu ćete dobiti na vremenu. Ako i to ne upali, onda se poslužite čuvenim belim lažima. Recite joj kako vam se čini da je sve vreme merka zgodni dasa za šankom. Znate njen ukus kada su muškarci u pitanju? Izaberite nekog ko bi joj se dopao. Komentarišite ga, pričajte o njemu, šalite se.... Žene to i te kako umeju. No, ljudi kada popiju često umeju biti tvrdoglavi, pa, ako baš ne možete da sprečite ovu situaciju, recite joj da će se sutradan kajati. Ponovite joj to više puta i nabacite joj neke loše stvari zbog kojih je bivši - bivši. To ne znači da treba da smorite prijateljicu, ali dajte svoj maksimum.

 

Napomena: Devojke na slikama nisu ni u kakvoj vezi sa tekstom.

beogradnocu.com